حال مردم و تناسب بودجه در تعرفه عوارض محلی رعایت شود
رئیس شورای اسلامی شهر تبریز گفت: حال مردم و تناسب بودجه در تعرفه عوارض محلی باید رعایت شود تا مشکلی نیز در مدیریت شهری ایجاد نشود.
بهگزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، دفترچه تعرفه عوارض محلی پیشنهادی شهرداری تبریز در سال 1404، باحضور اعضای شورای اسلامی شهر تبریز در دویستوسیویکمین جلسه فوقالعاده شورای اسلامی شهر تبریز در عمارت تاریخی ساعت مورد بررسی قرار گرفت.
ماده 2 (نکات الزامی در اجرای تعرفه)؛ ماده 3 (عوارض صدور مجوز حصارکشی و دیوارکشی)؛ ماده 4 (عوارض در فرایند تمدید پروانه ساختمانی و مهلت اعتبار آن) و ماده 5 (عوارض بر پروانههای ساختمانی در کاربریهای مختلف) در این جلسه بررسی، تصحیح و تصویب شد.
اسماعیل چمنی، عضو شورای اسلامی شهر تبریز در این جلسه، اظهار کرد: شکایات مردم باید تک به تک مورد بررسی قرار گیرد، اگر بندی در دفترچه تعرفه عوارض اصلاح میشود با مردم نیز بنابر بند اصلاح شده رفتار شود.
وی با اشاره به اینکه اطراف شهر جزء حریم شهر و مناطق کمبرخوردار محسوب میشود، ادامه داد: از این رو ما باید از ورود بر حریم شهر در تعیین عوارض محلی خودداری کنیم.
حجتالاسلام رسول برگی، عضو شورای اسلامی شهر تبریز در این جلسه اظهار کرد: شورا موظف است جزءبهجزء تعرفه را مورد بررسی قرار دهد.
وی ادامه داد: در سالهای گذشته مصوباتی اشتباه بوده که موجب تحمیل فشار به شهروندان شده است.
عضو شورای اسلامی شهر تبریز گفت: عدم بررسی دقیق تعرفه، شرعا، اخلاقا و قانونا صحیح نیست.
برگی با اشاره به شکایات مردمی درخصوص برخی کارشکنیها درخصوص تعرفه بودجه و افزایش آن از میزان مصوب، گفت: اکنون نیز تحت عنوان خودیاری مبالغی دریافت میشود.
وی خاطرنشان کرد اگر قرار است تعرفه بودجه موجب تخریب شورا باشد، بهتر است این تعرفه جزءبهجزء بررسی شود و در صورت نیاز اصلاحاتی درخصوص تعرفه صورت بگیرد تا مردم متحمل فشار مالی نشوند.
روحالله رشیدی، عضو شورای اسلامی شهر تبریز در این جلسه اظهار کرد: بخش قابل توجهی از بودجه، با تعرفه عوارض محلی تأمین میشود.
وی ادامه داد: بر همین اساس، ضرورت دارد رویکرد شورا در خصوص تعرفه بودجه شفافتر شود.
عضو شورای اسلامی شهر تبریز با تأکید بر ضرورت توجه شورا به برنامه و بودجه، گفت: این بحث همواره مطرح بوده که وضعیت تعرفه عوارض محلی مصوب شورا به نفع مردم تمام شود.
رشیدی ادامه کرد: در تصویب تعرفه عوارض محلی نیاز است که شورای شهر به این مهم توجه کند که توان شهرداری برای مدیریت شهر حفظ شود.
غلامرضا احمدی، رییس شورای اسلامی شهر تبریز نیز در ادامه، گفت: حال مردم و تناسب بودجه در تعرفه عوارض محلی باید رعایت شود تا مشکلی نیز در مدیریت شهری ایجاد نشود.
حکیمه غفوری، عضو شورای اسلامی شهر تبریز در این جلسه طی تذکری، اظهار کرد: سال گذشته اتاقهایمان را از ساختمان میدان ساعت خالی کردیم تا به ساختمان جدید برویم؛ اکنون هم یک سال از این ماجرا میگذرد اما هنوز هم صحن ما در ساختمان جدید آماده نیست تا جلسات خود را در آنجا برگزار کنیم.
وی ادامه داد: در این ساختمان نه اتاقی برای مراجعه ارباب رجوع وجود دارد و نه دفتری که کارکنان ما بتوانند به کارشان رسیدگی کنند و نه حتی مکانی که پرونده و کاغذهای خود را آنجا قرار دهیم، چرا با وجود گذشت یک سال در ساختمان جدید صحن آماده نشده است؟
غلامرضا احمدی، رییس شورای اسلامی شهر تبریز نیز در ادامه با بیان اینکه چندین مکاتبه و جلسه در خصوص نواقصات ساختمان جدید بیان کرده و درخواست آمادهسازی سالنی برای برگزاری جلسات در ساختمان جدید شورا داشتهایم، خاطرنشان کرد: برای ماهم تعجببرانگیز است ساختمانهایی که سالی یکبار از آن استفاده میشود، تکمیل میشوند اما به تکمیل سالن این ساختمان که ضروری است بیاعتنایی میشود.
وی اضافه کرد: برای امسال تکمیل این ساختمان در نظر گرفته شده و به چالشهای صوتی و تصویری آن عنایت ویژه انجام گیرد.
روحالله دهقاننژاد، نایبرئیس شورای اسلامی شهر تبریز ضمن بیان اینکه سال گذشته طرح این ساختمان تکمیل شده است، افزود: مقرر شده بود تا این ساختمان تکمیل شود اما کارهای آن به پایان نرسیده، برای تکمیل این ساختمان برای سال بعد بودجه درنظر گرفته شده است اما بهتر است کارهای آن را از امسال شروع کنیم.
بهگزارش تسنیم، جلسات بررسی تعرفه عوارض محلی پیشنهادی شهرداری تبریز، قرار است به مدت یک هفته در عمارت شهرداری تبریز برگزار شود.
انتهای پیام/