چرا از آمریکا و مذاکره نمیترسیم؟
به گزارش مشرق،انصاری در توئیتی با عنوان چرا از آمریکا و مذاکره نمیترسیم نوشت:
این وجیزه را در پاسخ به آنهایی مینویسم که هنوز اصرار دارند بگویند ایران ۱۵ ماه پس از عملیات ۷ اکتبر یا سقوط دولت بشار اسد ضعیف شده است.
اصلا هم به این کاری ندارم که تنها اندکی بعد از فروپاشی حکومت سوریه، که رسانه های غربی، غربگراها و تحلیلگران نادان، محور مقاومت و جمهوری اسلامی را تضعیف شده معرفی میکردند، حالا کم کم دارند به این نتیجه میرسند که خیر!
انگار جمهوری اسلامی چندان هم ضعیف نشده و هر چه جلوتر میرویم گویی قدرت، تاثیرگذاری و حتی جای خالی اش در سوریه چقدر در تغییر شرایط علیه برخی حکومت ها تاثیر داشته است.
اینجا میخواهم تنها با ذکر یک مثال و معرفی الگویی که اتفاقا امروز پیش چشم جهانیان قرار دارد، قدرت ایران را به شما یادآوری کنم.
یمن یک کشور تحت محاصره است و تحت شدیدترین تحریمها قرار دارد؛ اما وقتی به حمایت از غزه برخاست، توانست دریای سرخ را کاملا بر اسرائیل بسته سبب تعطیلی بندر ایلات شده، و حتی با ناوهای غول پیکر و نماد اقتدار ایالات متحده آمریکا وارد درگیری مستقیم شود.
یمنی ها با تکیه بر ایمان، اعتقاد و البته تسلیحات روزآمدی که در اختیار دارند موفق شدند چندین پهپاد آمریکایی را در آسمان منهدم کنند، باعث سقوط یک جنگنده اف۱۸ دشمن شوند و ناو مخوف ترومن را کیلومترها از آب های یمن دور سازند.
از غرق شدن برخی شناورهای ایالات متحده و ائتلاف ضد یمنی هم که بگذریم آیا میدانید همین فرار ناو ترومن چه هزینه های سنگینی به دشمن تحمیل میکند؟
این اقدام به تنهایی باعث میشود مسیر پروازی جنگنده ها و طیاره های شناسایی آمریکا به شدت طولانی شده، بی دفاع تر بشوند و در معرض خطرات عدیده ای قرار بگیرند، ضمن آنکه هزینه های هنگفت هر پرواز را نیز چندین برابر افزایش دهد.
همه اینها تا روز آخر جنگ غزه محقق شده و آمریکا و متحدانش نیز هنوز نتوانسته اند یمن را باز دارند؛ تازه بگذریم از آنکه یمنی ها میتوانستند ناو ترومن را حتی غرق هم کنند ولی اینکار را به دلیل مدیریت سطح تنش ها انجام ندادند.
این یمنی که توانست این بلا را بر سر آمریکا بیاورد، در واقع مقیاس خیلی کوچکی از توانمدی جمهوری اسلامی در صورت تقابل مستقیم با آمریکا را به نمایش گذاشت و به آنها فهماند دوره عربده کشی این ابرقلدر با تکیه بر نیروی دریایی افسانه ای اش به سر آمده است.
ببینید ناو آمریکایی فقط مجبور به فرار از سواحل شد و این همه هزینه ها بر آنها تحمیل گشت، تصور کنید اگر بخواهند با ایران بجنگند و در عین حال از تیررس موشک های رعب آفرین ایرانی نیز در امان باشند باید ناوهایشان را به کجا منتقل کنند تا هواپیماهایشان بتوانند خودشان را به مرزهای جمهوری اسلامی برسانند؛ اصلا تصور کنید ناوی وجود داشت و آن را از تیررس ایران نیز فراری هم دادند؛ پایگاه هایشان در مینی کشورهای حوزه خلیج فارس را به کجا منتقل خواهند کرد؟
جزئیات زیادی میشود در این باره گفت و نوشت، اما فکر میکنم همین مقدار برای اینکه بفهمند و بفهمیم تقابل با ایران با ابزار جنگ سخت به همین سادگی ها نیست کفایت میکند.
اینکه رهبری میفرمایند ما در موضع ضعف نیستیم و ایران و مقاومت ضعیف نشده است از این باب است؛ اینکه میگوییم ترامپ بیش و پیش از ایران مایل به آرام کردن منطقه است به همین جهت است؛ اینکه عرض میکنم ما دست برتر در منطقه را داریم و به پشتوانه این و دهها مورد نگفته دیگر از مذاکره نمیترسیم به همین جهت است.
مهم است ابتدا خودمان باور کنیم که سرنوشت منطقه تنها با نقش آفرینی ایران رقم میخورد و اِلّا آمریکا خود قبل از مردم ایران آن را فهمیده است!
*بازنشر مطالب شبکههای اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکهها منتشر میشود.