نظارت بر عملکرد نانوایی ها با کنترل بیشتری صورت گیرد
ساری- سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری گفت: نظارت بر عملکرد نانوایی ها باید با دقت و کنترل بیشتری صورت گیرد.
به گزارش خبرنگار مهر، رضا گنجی شامگاه یکشنبه در کارگروه گندم، آرد و نان استان مازندران با تاکید بر این نکته که در جلسات کارگروه آرد و نان میبایست به دنبال خروجی صحیح و افزایش رضایتمندی مردم باشیم، اظهار داشت: خروجی جلسات کارگروه میبایست در شهرستانها دیده شود و فرمانداران و مدیران و اعضای کارگروه آرد و نان در شهرستانها موضوعاتی که در کارگروه استان به تصویب میرسد را پیگیری جدی داشته باشند.
وی در خصوص گندمهای رطوبت بالا در مناطق کوهستانی استان نیز از سازمان جهاد کشاورزی خواست پیگیریهای جدی تری صورت گیرد تا در فصل خرید تضمینی گندم در سال آینده، دستورالعملهای آن مشخص باشد.
گنجی با توجه به کیفیت بالای گندمهای تولیدی در مازندران و همچنین تأمین ۸۰ درصد از گندم مورد نیاز استان از گندمهای کیفی استانهای گلستان، خوزستان و … اظهار داشت: عوامل زیادی در تولید نان با کیفیت اثرگذار هستند، لذا شاخصهها و معیارهای لازم برای ارزیابی عملکرد نانواییها و آماری از رضایت مشتریان از تولید محصول نهایی یعنی نان مشخص گردد تا هدف گذاری و معیار درستی برای ارتقای کیفیت نان در استان داشته باشیم.
وی افزود: از نانوایان ماهر و با تجربه و متخصصان این حوزه برای برگزاری نشستی تخصصیتر دعوت خواهیم کرد تا معیارهای لازم برای پخت نان با کیفیت در نانواییها را تعیین کنند.
گنجی با بیان اینکه در بحث نظارت بر عملکرد نانواییها باید دقت و کنترل بیشتری انجام شود اظهار داشت: باید به دنبال تأثیرگذاری بیشتر این نظارتها بر روند بازار و رضایتمندی مشتریان باشیم.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری با اشاره به نزدیک شدن به ماه مبارک رمضان اظهار داشت: ساعت کار نانواییها به گونهای تعیین شود که مردم برای تهیه نان تازه در این ماه مبارک با مشکلی مواجه نشوند و نظارت بر رعایت ساعت پخت در این ماه افزایش یابد