تحقق گردشگری سلامت به نفع ایران و افغانستان است
نماینده مردم شهرستان های قاینات و زیرکوه گفت: ایجاد گردشگری سلامت در حال پیگیری بوده و تحقق این مهم به نفع دو کشور جمهوری اسلامی ایران و افغانستان است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، سلمان اسحاقی در نشست استاندار خراسان جنوبی با رؤسای اتاق بازرگانی ایالت فراه کشور افغانستان با اشاره به ارائه گزارشی از وضعیت بهداشت و درمان استان به وزیر بهداشت اظهار کرد: وزارت بهداشت با تکیه بر برنامه هفتم اعلام آمادگی کرده که این امکان وجود دارد که این تفاهم با کشور افغانستان ایجاد شود.
وی تاکید کرد: اگر این اتفاق مبارک بیفتد در بازه زمانی کوتاهی بخشهای بیمارستانی خراسان جنوبی را میتوان به بخشهای خصوصی تبدیل کرده و با استفاده از توان بخش خصوصی تجهیزات پیشرفته تامین کرد.
نماینده مردم شهرستانهای قاینات و زیرکوه در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: رئیس دولت چهاردهم یکی از بنیانگذاران این نظریه در کمیسیون بهداشت و درمان بوده و معتقد است یکی از مواردی که میتواند برای کشور ارزآوری داشته باشد توسعه گردشگری سلامت است.
وی افزود: برای ارتقای تجهیزات پزشکی و سلامت استان میتوان از ظرفیت توریست سلامت استفاده کرد.
اگر به این سمت برویم هم زمینه حضور متخصصان پزشکی بیشتر در استان فراهم شده و هم خدمات ارزشمندی به مردم افغانستان ارائه میشود.
سخنگوی کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: با تحقق این مهم از هزینههای رفت و آمد، اقامت و درمان مردم افغانستان کاسته میشود و همچنین در استان از وجود متخصصان و تجهیزات بروز پزشکی بهرهمند خواهیم شد.
پیشرفت 90 درصدی آسفالت جاده فراه
مدیرکل راه و شهرسازی خراسان جنوبی نیز در این جلسه درباره جاده فراه گفت: از زمان آغاز به کار این جاده با وجود همه مشکلات و محدودیتها در کشور افغانستان تاکنون یک روز هم پروژه تعطیل نشده است.
میرمحمد مودی افزود: از سالها قبل اعتبار این پروژه در آریان بانک افغانستان بلوکه شده هرچند جلساتی در این زمینه برگزار و نسبت به آزادسازی آن قول مساعد داده شد اما تاکنون اقدامی صورت نگرفته است.
وی بیان کرد: یکی دیگر از دلایل کُندی این پروژه مشکل ورود پیمانکاران و مهندسان به خاک افغانستان است، نیروهای ناظر و کارشناسان گاهی 20 روز تا یک ماه با وجود داشتن ویزا معطل میمانند.
مدیرکل راه و شهرسازی خراسان جنوبی عنوان کرد: در یک سال گذشته 18 کیلومتر از جاده فراه آسفالت شده و تنها 35 کیلومتر یعنی 10 درصد پروژه باقیمانده است.
مودی تصریح کرد: اکنون ادوات، ماشینآلات، تجهیزات حتی پیمانکاران در منطقه حضور دارند و در جمهوری اسلامی ایران مشکلی برای تکمیل پروژه نداریم.
انتهای پیام/254