«وایتکس» نامی که با ترامپ عجین شده است
اردیبهشت سال ۱۳۹۹ زمانی که آمریکا با ابتلا و مرگومیر هولناک کرونا دستوپنجه نرم میکرد، رئیسجمهور این کشور برای مردم نسخه خودکشی پیچید.
به گزارش مشرق، در حالی که در فاصله اوایل آوریل تا اوخر مه سال ۲۰۲۰ آمار قربانیان کرونا در آمریکا به یکباره ۱۰ برابر شد و به بالغ بر ۱۰۰ هزار نفر رسید، اظهارنظری جنجالی از ترامپ که بیشتر شبیه به جوک بود، به تیتر اول رسانههای جهان تبدیل شد.
ترامپ که در آغاز همهگیری، ویروس کرونا را کماهمیت جلوه میداد، بعدها به طرح ادعاهایی در تضاد با اظهارات متخصصان روی آورد که نقطه اوج آن آوریل ۲۰۲۰ (اردیبهشت ۹۹) در نشست خبری روزانه درباره ویروس کرونا در کاخ سفید بود که او پیشنهاد تزریق مواد ضدعفونیکننده به بیماران مبتلا به کرونا برای درمان آنها را مطرح کرد!
ا
ظهاراتی که جامعه پزشکی آمریکا را شوکه کرد و آنها با تاکید بر این که ادعاهای ترامپ هیچ مبنای علمیای ندارد، به مردم درباره خطرات نوشیدن یا تزریق چنین موادی که حتی میتواند مرگبار باشد، هشدار دادند.
ترامپ بعد از قرار گرفتن زیر تیغ انتقادات و در حالی که برخی گزارشها از عمل کردن عدهای به توصیه او حکایت داشت، گفت که هدفش تشویق به تزریق مواد ضدعفونی نبوده و صحبتهایش طعنهآمیز بوده است.
اما این اظهارات بقدری عجیب بود که از یادها نرفت و چند ماه بعد وقتی رئیسجمهور آمریکا و همسرش به کرونا مبتلا شدند، آمریکاییها در فضای مجازی با انتشار تصاویری از بطری و یا ظروف مواد شوینده، به او گفتند «از این بنوش، معجزه میکند!»