شهرداری تبریز برای کسری پارکینگ چه اقداماتی انجام داد؟
رییس کمیسیون عمران، حمل ونقل و ترافیک شهری شورای اسلامی شهر تبریز از کسری شش هزار و 700 پارکینگ در تبریز در گزارش تخلفات خبر داد و گفت: شهرداری تبریز باید اعلام کند برای کسری پارکینگ چه اقداماتی انجام داده است؟
بهگزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، دویستوسیوچهارمین جلسه فوقالعاده شورای اسلامی شهر تبریز در عمارت تاریخی ساعت برگزار شد.
دفترچه تعرفه عوارض محلی پیشنهادی شهرداری تبریز در سال 1404، با حضور اعضای شورای اسلامی شهر تبریز مورد بررسی قرار گرفت.
براساس رأی اعضای شورای اسلامی شهر تبریز، مالکان ساختمانهای با کسری پارکینگ، موظف به پرداخت هزینه خدمات ناشی از احداث پارکینگ در تمام کاربریها، برای هر متر مربع با 300P با مساحت هر پارکینگ 25 متر مربع شده و شهرداری نیز موظف شد در قبال اخذ هزینه مذکور، به صدور پروانه ساخت اقدام کند و مبالغ مأخوذه، صرفا جهت احداث پارکینگ هزینه شود.
روحالله رشیدی، رئیس کمیسیون عمران، حملونقل و ترافیک شهری شورای اسلامی شهر تبریز، اظهار کرد: در صورت حذف این تعرفه، مسئله توافقی پیش خواهد رفت و تخلف روی تخلف صورت خواهد گرفت و پیشنهاد این است که میزان این تعرفه، بالا گرفته شود.
وی با اشاره به کسری 6 هزار و 700 پارکینگ در تبریز براساس گزارش تخلفات، گفت: با وجود چنین وضعیتی، بلاتکلیفی شهرداری در حوزهٔ پارکینگ مضاعف خواهد شد.
شورا اگر میگوید شهرداری از کسر پارکینگ هزینهای اخذ نکند و در صورتی که این موضوع بلاتکلیف رها شود، شرایط خطرناکی برای شهر ایجاد خواهد شد.
حجتالاسلام رسول برگی، عضو شورای اسلامی شهر تبریز نیز با اشاره به اینکه کسری پارکینگ، منجر به هرج و مرج خواهد شد، گفت: شهرداری تبریز باید اعلام کند برای کسری پارکینگ چه اقداماتی انجام داده است؟
باید مشخص شود در عمر شورای ششم، چه تدبیری برای کسری پارکینگ شده است؟
غلامرضا احمدی، رئیس شورای اسلامی شهر تبریز نیز تأکید کرد: باتوجه به اینکه در بودجه برای احداث پارکینگ ردیف مشخص وجود دارد، باید پیگیری شود که این مبالغ و بودجه چگونه صرف میشود.
همچنین در این جلسه، عوارض صدور مجوز تعمیرات اساسی در چارچوب ضوابط و مقررات شهرسازی، 20 درصد برای املاک مسکونی و 50 درصد برای املاک تجاری به تصویب اعضای شورای اسلامی شهر تبریز رسید.
در ادامه این جلسه، مواد دیگری از دفترچه تعرفه عوارض محلی پیشنهادی شهرداری تبریز در سال 1404، مورد بررسی اعضای شورای اسلامی شهر تبریز قرار گرفت.
انتهای پیام/