امسال 442 خودروی شوتی حامل قاچاق در استان مرکزی توقیف شد
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان مرکزی گفت: در 9 ماهه امسال 442 خودروی شوتی حامل قاچاق در استان مرکزی توقیف شد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، حجتالله درودگر پیش از ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه در مورد مزاحمتهای خودروهای شوتی عنوان کرد: خودروهای شوتی با نحوه رانندگی خود جان هم وطنان را به خطر میاندازند و دستور بر این است هر کجا خودروهای شوتی مشاهده شوند نسبت به توقیف آنها اقدام شود، متاسفانه سال گذشته در محور ساوه یکی از خودروهای شوتی در تعقیب و گریز رسول مهدویپور، فرمانده زرندیه را به شهادت رساندند و بعد از پیگیریها متهم دستگیر شد و محمد بیراموند به این اتهام اقرار کردند و امروز صبح حکم اعدام وی اجرا شد.
در 9 ماهه امسال در مجموع 442 خودروی شوتی حامل قاچاق توقیف و 79 خودروی شوتی فاقد کالای قاچاق توقیف شده است.
وی با اشاره به خودروهای توقیف شده در پارکینگهای استان گفت: تعداد زیادی خودرو و موتور سیکلت در پارکینگهای استان وجود دارد که در ابتدای سال 13 هزار و 600 دستگاه خودرو و موتورسیکلت بلاتکلیف باقی مانده بوده بود و مالکین برای رفع توقیف مراجعه نکردند، یکی از اقداماتی که در این راستا انجام شد اطلاع رسانی به مالکین بود، برخی از مالکین مراجعه و برخی دیگر مراجعه نداشتند و این وسایط نقلیه به نفع دولت ضبط و به مزایده گذاشته میشود و اکنون به 5 هزار و 556 فقره کاهش پیدا کرده است.
اگر در آینده فرد برای دریافت وسایط نقلیه خود مراجعه کند مبلغ آن قابل پرداخت است.
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان مرکزی با اشاره به مشکل کمبود آب اظهار کرد: متأسفانه برخی از شهرستانها در تامین آب شرب دچار مشکل هستند اگر مراقبت نشود و صرفهجویی نداشته باشیم و از آن منابعی که در دست داریم حفاظت و صیانت نکنیم نیز در آینده خود و دیگران دچار چالش خواهیم شد.
وی افزود: یکی از مشکلات استان و کشور کاهش نزولاتی آسمانی است و از طرفی برداشتهای بیرویه از آبهای زیرزمینی زیاد شده و فرونشستهای خیلی زیادی در سطح زمین ایجاد شده است و این امر سبب میشود تمام منافذ در سطح زمین بسته شود و اگر در آینده باران زیادی هم بیارد باز قابل نفوذ به داخل زمین نخواهد بود.
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان مرکزی بیان کرد: ما دشمن کشاورز نیستیم و نمیخواهیم کشاورز درآمد و تولید نداشته باشد و در کنار کشاورز هستیم اما به چه قیمتی؟
در برخی از دشتهای استان از عمق 150 تا 200 متر زمین آب برداشت کنند، یکی از اقداماتی که در راستای حفظ و حراست از آب انجام شده نیز استخراج لیست تمامی چاههای مجاز و غیر مجاز در هر شهرستان است.
درودگر ادامه داد: علاوه بر آن برای چاههای مجاز که برداشتهایی زیادی داشتند از ابتدای آذرماه دستوری صادر شد مبنی بر اینکه آمپر کنتور چاهها را پایین بیاورند تا امکان برداشت بیشتر از حد مجاز نداشته باشند با انجام این اقدامات حدود 6 میلیون متر مکعب ورودی سدها اضافه شده است.
همچنین از ابتدای سال تاکنون 192 حلقه چاه غیرمجاز در استان مرکزی پر و مسدود المنفعه شدند.
وی تصریح کرد: در 9 ماهه امسال 10 جلسه اقتصاد مقاومتی با حضور دستگاههای اجرایی برگزار شده است، همچنین با 345 فعال اقتصادی ملاقات شده، 56 جلسه با فعالان اقتصادی تشکیل شد و مشکلات بیش از 135 فعال اقتصادی مورد ارزیابی قرار گرفته است، با 37 واحد تولیدی تعامل برقرار شده و 7 واحد تولیدی تعطیل و نیمه تعطیل به چرخه تولید بازگشتند.
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان مرکزی در ارتباط با اتباع بیگانه استان مرکزی بیان کرد: سه شهر اراک، دلیجان و ساوه برای حضور اتباع بیگانه مجاز هستند هرچند اتباع غیرمجاز این سه شهر نیز زیاد است، اقدامات خوبی برای طرد اتباع صورت گرفته است، 9 هزار و 149 نفر اتباع بیگانه در استان مرکزی در اردوگاه ابراهیم آباد پذیرفته و بعد از انجام اقدامات قانونی برای طرد آنها به مرز انتقال داده میشوند، همچنین بیش از 5 هزار اتباع بیگانه در استان مرکزی از استانهای معین کرمانشاه، همدان، کردستان نیز جمع آوری شده است.
وی ادامه داد: یکی از وظایف دستگاه قضا صیانت از حقوق عامه و نظارت بر معادن است که به عنوان یک مشکل برای همه دستگاههای نظارتی است، با کمک همه دستگاهها اقدامات خوبی انجام شد و به صورت مانیتورینگ برداشت معادن محلات رصد میشود، و با این اقدام وصول حقوق دولتی معادن نسبت به سال گذشته سه برابر شده است.
درودگر تصریح کرد: در حال حاضر املاکی که دارای سند رسمی کاداستر هستند باید نقل و انتقال آنها از طریق دفاتر رسمی انجام شود.
تاکنون سند کاداستر 99 درصد اراضی ملی و 70 درصد اراضی کشاورزی صادر شده است.
وی در ارتباط با سگگردانی در مجموعه گردو خاطرنشان کرد: در مجموعه گردو باید پلیس کوهستان مستقر شود و در آینده نزدیک این کار انجام خواهد شد.
صدور دستور پلمپ 28 رستوران در شهر اراک
مجید قنبری، معاون دادستان اراک در این نشست اظهار کرد: در بحث حقوق عامه 10 سر فصل شامل آلودگی هوا، آب و خاک، بهداشت عمومی، اجرای احکام قطعی در حوزه تصرف اراضی ملی و منابع طبیعی، تغییر غیرمجاز اراضی کاربری، حقوق اطفال، نوجوانان و آسیبهای اجتماعی، استاندارد، ایمنی ساختمانها، جادهها، اماکن عمومی، شهربازیها، آسانسورها، پیگیری اخذ اسناد رسمی کاداستر اراضی کشاورزی در بستر رودخانهها، نظارت بر عملکرد شرکت آب منطقهای در نحوه مدیریت منابع آب استان و چگونگی اجرای قانون توزیع عادلانه آب، نظارت بر انبارهای کالاهای توقیفی و تلاش در جهت تعیین تکلیف کالای مذکور، ترک فعل مدیران و کارکنان دستگاههای اجرایی، وصول عایدات دولتی نظیر مالیات است.
وی افزود: کاداستر جزو رتبهدارهای کشور هستیم و بیش از 70 درصد وظیفه خود را انجام دادیم، در ارتباط با ساخت و سازهای غیرمجاز در اراضی کشاورزی 309 مورد تخریب و داخل شهر 212 مورد ساخت و ساز غیرمجاز تخریب شده است.
معاون دادستان اراک خاطرنشان کرد: در یک ماه گذشته دستور پلمب 28 رستوران در شهر اراک به جهت موضوعات اخلاقی، نداشتن مجوز و عدم رعایت قوانین و عرف صادر شده است.
انتهای پیام/711/