هزینه کرد 700 میلیارد تومانی برای اصلاح معابر شهر زنجان
رئیس شورای شهر زنجان با بیان اینکه 70 تا 80 درصد معابر اصلی شهر زیرسازی شده است، گفت: در طول عمر شورای ششم نزدیک به 700 میلیارد تومان برای آسفالت ریزی و لکه گیری معابر در شهر هزینه شد.
منصور مرادلو امروز در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در زنجان با اشاره به اهمیت بهبود وضعیت سنگ فرش معابر سطح شهر، اظهار داشت: معابر سطح شهر جایی است که شهروندان در آن تردد میکنند، حال این تردد چه جاهایی که تردد با ماشین باشد و نیاز به آسفالتریزی داشته باشد و چه جاهایی که افراد پیاده در آن تردد میکنند را شامل میشود.
وی افزود: در طول این سه سال و اندی که از عمر شورای ششم میگذرد، نزدیک به 700 میلیارد تومان برای آسفالتریزی و لکهگیری معابر هزینه کردهایم، که کار بسیار ارزشمندی است.
رئیس شورای اسلامی شهر زنجان با بیان اینکه 70 تا 80 درصد معابر اصلی شهر زیرسازی شده است، تصریح کرد: عملیات روکش آسفالت در برخی از کوچههایی که امکان تردد ماشینهای سنگین نبود نیز با استفاده از ماشینآلات سبک انجام شده است.
وی ادامه داد: شهر زنجان در حال گسترش است و نیاز به تزریق مالی و کارهای عمرانی دارد از سویی استهلاک در امکانات و تجهیزات شهری نیازمند اصلاحات مستمر است، البته میتوان گفت که این اصلاحات حتی شامل فضای سبز و جدولهای مورد استفاده مردم علیالخصوص پیادهروها نیز میشود.
*کندهکاریهای دستگاههای اجرایی برای شهرداری هزینه آفرین است
مرادلو با اشاره به اینکه برخی مواقع شاهد حوادثی هستیم که اداره مخابرات، آب و برق و فاضلاب با کندهکاریهایشان سلامت و زیبایی معابر را از بین میبرند، خاطر نشان کرد: حجم خرابکاریها آنقدر زیاد است که کل معابر باید اصلاح شود و نیاز به تزریق مالی و انتخاب پیمانکار مناسب دارد.
وی گفت: عوامل شهرداری در بعضی مواقع به لکهگیری معابر میپردازند و در مواردی که خودشان چاهی یا کانالی را حفر میکنند، طول کانالها بسیار طولانی است و این کارها باعث میشود لطمه به زیبایی شهر بزنند.
وی عنوان کرد: مردم دوست دارند به راحتی تردد کنند و آسیبی نبینند اما این اقدامات باعث شده عمر مصالح استفاده شده کوتاهتر شود و نیاز به بررسی مجدد داشته باشد.
رئیس شورای اسلامی شهر زنجان به فصل بودجه شهرداری زنجان اشاره کرد و گفت: در فصل بودجه، عوامل مناطق، معاونت شهرسازی و معاونت عمرانی مرکز شروع به مطالعه در سطح شهر میکنند و کارهای سنگینی را انجام میدهند.
کارهای بزرگ مانند کمربندی خیام، آسفالتریزی بزرگراه 22 بهمن و معابر بزرگ را معاونت مرکز انجام میدهند.
وی با بیان اینکه معابر فرعی و در دسترس را مناطق به عهده دارند و خودشان بودجه جداگانه دارند، خاطر نشان کرد: امسال در بحث بودجه، مخصوصاً در مرکز شهر، معابری که به بازار و پزشکان متصل میشود، شلوغ و پر تردد هستند، به خصوص در مناطق دو و سه که سنگفرشهایی که پارسال انجام شده یا سنگفرشهایی که شهروندان انجام دادهاند، از بین رفته و مصالح مستهلک شده است.
*تعویض سنگ فرشهای 20 ساله در شهر زنجان
مرادلو در ادامه گفت: طبق برنامهریزی انجام شده در خصوص سنگفرشهایی که 20 سال پیش نصب شده و مناسب با آب و هوای استان نبوده را تعویض کنیم.
وی ابراز داشت: در خیابان امام، بعثت، سعدی ، خیابان شهدا، بازار و فردوسی که تردد زیادی دارند، برنامهریزی کردهایم که با شهرداران مناطق در بحث بودجه پیشنهادی که به مرکز میدهند، اصلاحات لازم را انجام دهیم.
رئیس شورای شهر همچنین اظهار داشت: در سه سال گذشته توانستهایم 102 هزار متر مربع سنگفرش از نوع پیور را استفاده کنیم که نزدیک به 45 میلیارد تومان هزینه شده است و دور از انتظار نیست که امسال این مبلغ بیشتر شود.
وی ابراز داشت: شهروندان نسبت به عملکرد شهرداری در اصلاح پیادهروها رضایت دارند و در بعضی جاها که کفسازی انجام میشود، جداول نیز اصلاح میشود تا کار محکم و زیبا شود و دوبارهکاری نشود.
مرادلو خاطرنشان کرد: 95 درصد کوچه و بازار را سنگفرش کردهایم و اکنون در حال سنگفرش میدان آهنگران و کوچه مرحوم نجفی از میدان انقلاب تا امیرکبیر هستیم و امیدواریم اصلاح کفسازی و سنگفرش خیابانهای شهدا، فردوسی و مسگرهای بالا که تردد شهروندان و گردشگران در آنجا زیاد است، انجام شود.
*لزوم مناسبسازی خیابانها و پیادهروها برای نابینایان
گفتنی است؛ یکی از برکاتی که تعویض سنگ فرشها و اصلاح پیادهروها دارد، توجه به مناسب سازی آن ویژه معلولین و به ویژه نابینایان میباشد.
طبق آماری که بهزیستی منتشر کرده بیش از 2 هزار نابینا و کم بینا تحت پوشش بهزیستی زنجان هستند حال آنکه خیلی از خیابانها مناسبسازی نشدهاند و شاهد تردد سخت این قشر در خیابان هستیم.
امیدوار هستیم به زودی مناسب سازی برای این جامعه هدف در سطح شهر زنجان اتفاق بیافتد.
انتهای پیام/