اصلاح قانون مبارزه با موادمخدر در مجلس تسریع شود - تسنیم
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر آذربایجان شرقی گفت: انتظار داریم که اصلاح قانون مبارزه با مواد مخدر در مجلس تسریع شود و با توجه به این که به صورت دو فوریتی در صحن علنی واصل شد، انتظار بود تدبیر بهتری در این خصوص صورت بگیرد.
امیر رنجبر در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در تبریز با اشاره به اینکه مواد مخدر، بزرگترین معضل اجتماعی است که در جامعه از منظر حقوقی و قضایی امالجرایم شناخته میشود، اظهار داشت: اکثر جرائمی که در جامعه اتفاق میافتد ناشی از اعتیاد به مواد مخدر است؛ مواد مخدر یک زلزله خاموش و آسیب و تهدید گسترده برای جامعه است که خانوادهها و جوانان را تهدید میکند.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه پدیده مواد مخدر چیست و جامعه چگونه مورد تهدید مواد مخدر قرار میگیرد، افزود: مواد مخدر چهارمین بحران در هزاره سوم است که نسل بشر را تهدید میکند.
رنجبر ادامه داد: نزدیک به 200 کشور درگیر این معضل اجتماعی جهانی هستند که براساس آخرین اعلام دفتر مقابله با جرم سازمان ملل، 296 میلیون نفر به واسطه تقاضای مواد مخدر، در شیوع اعتیاد در دنیا گرفتار شدهاند.
وی با اشاره به جایگاه ژئوپلیتیک ایران، گفت: ایران در مسیر بزرگترین تولیدکننده مواد مخدر و اصلی ترین مسیر مواد مخدر به بالکان قرار دارد.نظام جمهوری اسلامی، پرچمدار مبارزه با مواد مخدر است که چهار هزار شهید و 12 هزار جانباز در این راه فدا کرده است.
رنجبر با اشاره به هزینههای مادی و معنوی ناشی از مواد مخدر در جامعه، اظهار کرد: نظام جمهوری اسلامی مقابل این دیو پلید که نسل بشر را تهدید میکند ایستاده و انسداد مرز دو هزار کیلومتری مشترک افعانستان و پاکستان در این راستا بوده است.
وی خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی سالانه 167 همت هزینه میکند تا با موادمخدر مقابله کند.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان آذربایجانشرقی، اذعان کرد: مواد مخدر منجر به خسارتهای بهداشتی شامل بیماریهای جسمی و روانی مانند ایدز و هپاتیت و مرگ و میر ناشی از سوءمصرف و ناخالصی مواد میشود.
رنجبر با اشاره به اینکه بهواسطه سیاستهایی که در افغانستان دنبال میشود، مواد مخدر به یکی از چهار عامل مرگ ومیر تبدیل شده است، گفت: مواد مخدر خسارتهای اجتماعی در پی دارد که 65 درصد همسرآزاریها، 55 درصد طلاقها، 30 درصد کودکآزاریها، 25 درصد قتلهای عمد و خشونتهای منکراتی، 20 درصد جرایم مالی و 10 درصد جرایم ناشی از قاچاق موارد مخدر را شامل میشود.
وی با اشاره به نگرشهای غلط قاچاقچیان مواد مخدر برای کسب سود از این مسئله، گفت: بهانههایی باعنوان مصرف مواد برای رهایی از استرس و اضطراب، کسب نشاط و لذت کاذب و رفع بیماریهای جسمی موجب گسترش مصرف مواد مخدر در جامعه میشود.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان آذربایجانشرقی، با تأکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران، مقابل قاچاق مواد مخدر ایستاده و سپری برای حفظ آسایش جهان و کشورهای بین المللی شده است، گفت: ایران پرچمدار مبارزه و مقابله با قاچاق مواد مخدر است و به خاطر این مسئله، مورد تقدیر قرار گرفته اما هزینهای از سوی نهادهای بینالمللی در این زمینه نشده است.
رنجبر با اشاره به اینکه عدم شیوع مواد مخدر بین جوانان و شهروندان همه کشورهای جهان برای جمهوری اسلامی ایران مهم است، گفت: جمهوری اسلامی هیچگاه از مبارزه و مقابله با قاچاق مواد مخدر بازنمیایستد.
وی با تأکید بر اینکه عرضه موادمخدر بهواسطه سود تعطیلیبردار نیست، گفت: 15 میلیون نفر در جهان از قاچاق مواد مخدر به صورت مستقیم ارتزاق میکنند و عرضه آن هیچگاه تعطیل نمیشود.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان آذربایجانشرقی، تأکید کرد: اگر نظام جمهوری اسلامی ایران با قاچاق موادمخدر مبارزه نکند، کشورهای اروپایی، مجبورند در شهرهای خود با موادمخدر مقابله کنند و امنیت اجتماعیشان به مخاطره میافتد.
رنجبر خاطرنشان کرد: تحریمها باعث شده امکانات مبارزه با موادمخدر در اختیار ما قرار نگیرد اما با وجود تحریمها از نظر توانمندی داخلی و به همت شرکت های دانشبنیان، رشد کردهایم و دستگاه آشکارساز وزارت دفاع پای کار مبارزه با موادمخدر آمده است.
انتهای پیام/