ثبت نام 5 هزار روستایی استان مرکزی در پویش جمعیتی
رئیس کمیته روستایی و عشایری ستاد دهه فجر استان مرکزی گفت: تاکنون حدود 5 هزار نفر در پویش جمعیتی ثبت نام کرده اند، در حالی که هنوز اطلاع رسانی گسترده ای انجام نشده است.
به گزارش تسنیم از اراک، حجت الاسلام جواد خلقت پیش از ظهر امروز در اولین کارگروه کمیته روستایی و عشایری ستاد دهه فجر استان مرکزی با اشاره به اهمیت حمایت از روستاییان و ترویج سیاستهای جمعیتی اظهار کرد: ما باید در دهه فجر امسال به روستائیان کمک کنیم و اقداماتی انجام دهیم که موجب تشویق و ترغیب آنان شود، متأسفانه سالیان گذشته با ترویج شعارهایی نظیر "فرزند کمتر، زندگی بهتر"، به نوعی از سیاستهای جمعیتی غافل شدیم و اکنون باید این نگرش را اصلاح کنیم و به گسترش پویشهای جمعیتی توجه ویژه داشته باشیم.
وی افزود: در پویش جمعیتی که پیگیری کردهایم، تاکنون 46 سفر زیارتی به کربلا با کمکهزینه 10 میلیون تومانی، 146 سفر زیارتی به مشهد مقدس و 146 جایزه دیگر در نظر گرفته شده است، مجموع این جوایز بیش از یک میلیارد تومان است که افزایش نیز خواهد یافت.
رئیس کمیته روستایی و عشایری ستاد دهه فجر استان مرکزی ادامه داد: تاکنون حدود 5 هزار نفر در این پویش ثبتنام کردهاند، در حالی که هنوز اطلاعرسانی گستردهای انجام نشده است.
این پویش مختص روستائیانی است که در سال 1403 صاحب فرزند شدهاند و با ثبتنام میتوانند در قرعهکشی شرکت کنند.
خلقت تصریح کرد: رویکرد اصلی ما باید مردمی باشد.
اگر مردم در اجرای برنامهها حضور نداشته باشند، نمیتوانیم بهتنهایی این جشنها را برگزار کنیم.
روح اصلی برنامههای دهه فجر باید معرفی خدمات و دستاوردهای نظام جمهوری اسلامی باشد.
رئیس کمیته روستایی و عشایری ستاد دهه فجر استان مرکزی افزود: بخش کشاورزی یکی از حوزههایی است که متأسفانه در معرفی دستاوردهای آن کوتاهی شده است.
در طول 46 سال انقلاب، اقدامات بزرگی در این حوزه انجام شده است، اما این دستاوردها بهصورت جامع و تفصیلی برای مردم تشریح نشدهاند.
وی خاطرنشان کرد: باید با ارائه آمار دقیق و تحلیل عملکردها، مردم را از تلاشهای انجامشده آگاه کنیم.
برای مثال در دوران جهاد سازندگی، طی 10 سال به اندازه 30 سال کار شده و زیرساختهای روستاها توسعهیافته است.
دیدار با خانوادههای شهدا باید با حفظ حرمت و رعایت اصول اخلاقی انجام شود
اعظم السادات معصومی نیز در این جلسات از اجرای طرح سپاس و دیدار با خانوادههای شهدا خبر داد و گفت: با توجه به روز 22 اسفند که روز شهید است، باید برنامههای مرتبط با دیدار و طرح سپاس به بهترین نحو اجرا شود.
مدیران و فرمانداران باید به مقوله روستایی و عشایری توجه ویژهای داشته باشند، متأسفانه برخی فرمانداریها لیست خانوادههای شهدا را به مسئولان دیگر منتقل میکنند، در حالی که این وظیفه باید توسط خود ما که متولی امور در روستاها هستیم، انجام شود.
وی افزود: دیدار با خانوادههای شهدا باید با حفظ حرمت و رعایت اصول اخلاقی انجام شود، هرگونه مستندسازی یا عکسبرداری باید با اجازه قبلی انجام گیرد تا شأن و منزلت این خانوادهها حفظ شود.
خانوادههای شهدا نور چشم ما هستند و وظیفه ماست که این ارزشها را به درستی و با احترام اجرا کنیم، نیازی نیست که هدایا یا اقدامات مربوط به خانوادههای شهدا بیش از حد رسانهای شود و احترام به خانوادههای شهدا و پرهیز از جنبههای نمایشی باید اولویت اصلی ما باشد.
رئیس اداره امور ایثارگران با اشاره به برخی چالشهای پیشروی این طرحها افزود: در طول سالهای گذشته سعی کردهایم که با تنوع در اجرای طرحها، رضایت خانوادههای شهدا را جلب کنیم، برخی از خانوادهها به دلایل مختلف امکان پذیرش ما را ندارند و ما باید این موضوع را درک کنیم و با تعداد کم وارد این دیدارها شویم.
معصومی خاطرنشان کرد: نقش مهم هماهنگی بین بخشی قابل تامل است و از مسئولان درخواست داریم اسامی شهدای روستایی را هرچه سریعتر و با دقت ارسال کنند تا برنامهریزیها ی دهه فجر به بهترین شکل ممکن انجام شود.
انتهای پیام/711/