برون رفت از مشکلات جامعه با توسعه آموزش های مهارتی
رئیس دانشگاه ملی مهارت با اشاره به معضل بیکاری جوانان و فارغالتحصیلان، مدرکگرایی صرف را ناکارآمد توصیف کرد و توسعه حوزه مهارتی و تربیت نیروی کار ماهر را راه برونرفت از مشکلات عنوان کرد.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه ملی مهارت، ششمین کنسرسیوم تخصصی مهارتآموزی و اشتغال دانشجویان و دانشآموختگان دانشگاه واحد استانی آذربایجان شرقی با حضور غلامرضا زمانی، رئیس دانشگاه ملی مهارت، سرمست، استاندار آذربایجان شرقی و جمعی از مدیران و صاحبان صنایع، برگزار شد.
زمانی دانشگاه ملی مهارت را بزرگترین دانشگاه دولتی مهارتمحور در کشور خواند و معرفی کوتاهی از ساختار و اهداف این دانشگاه ارائه کرد.
رئیس دانشگاه ملی مهارت با اشاره به معضل بیکاری جوانان و فارغالتحصیلان دانشگاه، مدرکگرایی صرف را ناکارآمد توصیف کرد و توسعه حوزه مهارتی و تربیت نیروی کار ماهر در کشور را راه برونرفت از مشکلات موجود در جامعه ذکر کرد.
رئیس دانشگاه ملی مهارت انطباقپذیری آموزشها در دانشگاه ملی مهارت با بازار کار و ارتباط مستمر این دانشگاه با صنعت را گامی مؤثر در مسیر توسعه عنوان کرد.
وی با تأکید بر نقش مهم کنسرسیومهای استانی در جذب دانشجویان و فارغالتحصیلان گفت: صنعت به عنوان مؤلفهای مهم، برای تشکیل این کنسرسیومها مشتاقانه ورود کند تا با جذب نیروی موردنیاز علاوه بر کاهش هزینهها، راندمان کاری را در سطح کلان ارتقا دهد.
زمانی افزود: ما ادعا میکنیم که آموزش را بلد هستیم و مطابق با نیاز صنایع، فارغالتحصیلانی شایسته و نیروهایی ماهر را آموزش داده و تربیت میکنیم.
رئیس دانشگاه ملی مهارت تصریح کرد: ما میتوانیم دورههای کوتاهمدت متناسب با استانداردهای جهانی برگزار کرده و سرفصل دروس را منطبق با آنها طراحی کنیم.
در خاتمه، پوستر اولین جشنواره فناوری علامه جعفری نیز توسط دکتر زمانی و دیگر مقامات حاضر رونمایی شد.
گفتنی است در کنسرسیوم مذکور، ۴۱ شرکت با امضای تفاهمنامه، آینده شغلی حدود ۳۵۰۰۰ فارغالتحصیل را رقم زدند.