مساجد خاستگاه تربیت جریان مقاومت هستند
مدیر ستاد کانون های فرهنگی هنری مساجد استان البرز گفت: جریان مقاومت به عنوان یکی از جریان های هم افزا در میان فعالان مسجدی تلقی می شود و مساجد خاستگاه تربیت جریان مقاومت هستند.
حجتالاسلام والمسلمین کاظم شکری در گفتوگو با خبرنگار تسنیم از کرج ضمن تبریک پیروزی محور مقاومت یکی از مهمترین شاخصهای کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان البرز را توجه به جریان مقاومت دانست و گفت: جریان مقاومت به عنوان یکی از جریانهای همافزا در میان فعالان مسجدی تلقی میشود و مساجد خاستگاه تربیت جریان مقاومت هستند.
وی مساجد را خانه دوم جبهه مقاومت دانست و مطرح کرد: مساجد به عنوان خانه دوم جبهه مقاومت تلقی میشوند و کانونهای فرهنگی هنری مساجد با هدایت امام مسجد در بسیاری از موارد در حمایت از محور مقاومت انجام اقداماتی از جمله برگزاری همایش تبیینی نسبت به جریان مقاومت را جزو اولویتهای امامان مساجد قرار دادهاند.
مدیر ستاد کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان البرز خاطرنشان کرد: پس از شهادت سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور سابق، بسیاری از مساجد موکبهای صلواتی و روشنگری برپا را کردند و جهاد تبیین را به راه انداختند.
پس از شهادت سید حسن نصرالله نیز فعالیتهای بیشتری در خصوص مقاومت در مساجد استان البرز صورت گرفت.
مقاومت یک جریان و مکتب است
شکری تصریح کرد: مقاومت یک جریان و مکتب بوده و جبهه حق همیشه پیروز است و این پیروزی یا میتواند به شهادت تبدیل و یا پیروز میدان شود.
کانون فرهنگی هنری مساجد در کنار پایگاههای بسیج یک جریان همافزا هستند و در کنار هم، برنامههایی را بر اساس مکتب دینی طراحی و اجرا میکنند.
به دلیل اتفاقات اخیر منطقه بسیاری از فعالان مساجد به جهاد تبیین میپردازند و قدرت پوشالی رژیم صهیونیستی را آشکار میسازند.
وی با اشاره به اینکه کودککشی افتخار نیست، بیان کرد: رژیم خبیث صهیونیستی با جنایاتی که مرتکب شد، خشم مردم آمریکا و سایر کشورهای متحد را هم برانگیخت و حاصل آن تسلیم و نیز تغییر افکار عمومی نسبت به این رژیم شد.
امروز دنیا به یک نتیجه رسیده، دروغ رسانههای غربی برملا شده، دیگر مردم جهان باوری به حرفهایشان ندارند و منفوریت رژیم صهیونیستی مشخص و آشکار شده است.
مدیر ستاد کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان البرز خاطرنشان کرد: فلسطینی که امروز شاهد آن هستیم فلسطین مقاوم است، اسرای فلسطینی تحت شکنجههای فراوان بودند و رفتار فلسطینیان با اسرا اینچنین نبود و این بیعدالتی بود که توسط رسانهها آشکار شد.
جوانان اگر رسانه و نقش آن را باور داشته باشند میتوانند تبیینگری کنند.
شکری افزود: پخش تصاویر اسرای فلسطینی و مقاومت مردم فلسطین، نوعی جهاد تبیین بود.
انقلابها به واسطه جوانان و دانشجویان اتفاق میافتد و نسل جوان میتوانند نقشآفرینی کنند، همانطور که جوانان فلسطینی برای دفاع از کشورشان نقشآفرینی کردند؛ آینده فلسطین در دست جوانان فلسطینی است.
رسانهها امروز میتوانند با محوریت جوانان آینده روشنی را رقم بزنند و جهاد تبیین کنند.
انتهای پیام/