خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 04 بهمن 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ضرورت مشارکت پارک علم و فناوری دفاعی در گسترش شرکت های دانش بنیان

مهر | دانش و فناوری، استان‌ها | پنجشنبه، 04 بهمن 1403 - 10:23
شیراز-وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح بابیان اینکه ۴هزار شرکت دانش بنیان در زیست بوم دفاعی تاپایان برنامه هفتم می بایست شکل بگیرد،گفت:مشارکت پارک‌ علم و فناوری دفاعی دراین زمینه ضروری است.
دفاع،دفاعي،فناوري،علم،پارك،اجراي،وزارت،نوآوري،طرح،مراكز،وزير ...

به گزارش خبرگزاری مهر، امیر سرتیپ خلبان عزیز نصیرزاده صبح پنج شنبه در بازدید از ۲۵۰ دستاورد منتخب پارک علم و فناوری وزارت دفاع در شیراز در حوزه‌های الکترونیک، مخابرات، هوش مصنوعی، مکاترونیک، قطعات مکانیکی بر اهتمام جدی وزارت دفاع در توسعه تعاملات و ارتباط‌گیری با نخبگان علمی و شرکت‌های دانش‌بنیان تأکید کرد و گفت: تأسیس پردیس‌های علم و فناوری، مراکز نوآوری و مراکز هم‌آفرینی صنعتی بخشی از سیاست‌های کلیدی وزارت دفاع است که با هدف ایجاد زیرساخت‌های لازم برای میزبانی از جوانان خلاق و استعدادهای کشور و کمک به شکل‌گیری و تسهیل استقرار شرکت‌های دانش‌بنیان در پارک‌های دفاعی در حال پیگیری است.
وی ادامه داد: تاکنون تأسیس ۴ پردیس علم و فناوری و ۲۰ مرکز نوآوری تخصصی در دستور کار این پارک قرار گرفته است و همچنین از برنامه‌ریزی برای تکلیف سازمان‌ها و صنایع دفاعی جهت ایجاد یک پردیس اختصاصی و مراکز نوآوری و هم‌آفرینی در بازه زمانی دو تا سه سال آینده خبر داد و تصریح کرد: با اجرای این برنامه، زیست‌بوم نوآوری دفاعی کشور با ایجاد ۵۰ مرکز نوآوری و ۷ پردیس علم و فناوری با مشارکت جامعه نخبگانی، دانشجویان و اساتید، تکمیل شده و زمینه شراکت راهبردی با فناوران در تمامی مناطق کشور به‌صورت جامع و فراگیر فراهم خواهد شد.
وزیر وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با بیان این‌که صنعت دفاعی قطب کشنده جریان علم و فناوری است، افزود: مأموریت پارک علم و فناوری دفاعی در تحقق اهداف برنامه هفتم توسعه کشور و اجرای قانون جهش تولیدات دانش‌بنیان بسیار حائز اهمیت است.
امیر نصیرزاده با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری درباره توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان و اقتصاد دانش‌بنیان، گفت: مشارکت پارک علم و فناوری دفاعی در گسترش حداقل ۲۰ درصدی این شرکت‌ها و شکل‌گیری ۴۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان در زیست‌بوم دفاعی تا پایان برنامه هفتم توسعه ضروری است.
وی با اشاره به اجرای طرح نجوا و حمایت هدفمند وزارت دفاع از نخبگان علمی، ادامه داد: توجه به نخبگان همکار در شرکت‌های دانش‌بنیان و تعمیم اجرای طرح نجوا در پارک علم و فناوری دفاعی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.
وزیر وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با اشاره به اجرای طرح «سرباز فناور» برای گذراندن دوره خدمت سربازی جوانان تحصیل‌کرده در محیط شرکت‌های دانش‌بنیان، افزود: وزارت دفاع برای استمرار همکاری بازنشستگان خبره صنعت و اجرای طرح مهارت‌آموزی دانشجویان تحصیلات تکمیلی، به‌ویژه بانوان مستعد، در قالب طرح دستیار فناور در مراکز تابعه پارک دفاع اقدام خواهد کرد.
امیر نصیرزاده تصریح کرد: همچنین تدوین بسته‌های متنوع و حمایتی انگیزشی با هدف جذب و نگهداشت سرمایه‌های انسانی در وزارت دفاع انجام شده است.