آمار فزاینده طلاق در روستاهای استان مرکزی
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان مرکزی از آمار فزاینده طلاق در روستاهای استان خبر داد و گفت: توانمندسازی ساکنین روستا، گامی مهم در پیشگیری از آسیب های اجتماعی مناطق روستایی است.
محسن خیرمند در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در اراک، با اشاره به افزایش آمار طلاق در جوامع روستایی استان افزود: طبق آمار، طلاق در جوامع روستاهای استان در حال افزایش است که برای مقابله با این پدیده برگزاری کارگاه آموزشی قبل، حین و بعد از ازدواج در روستاها ضروری است و مجموعه قضایی استان از هیچ مساعدتی با دستگاههای مسئول در توانمندسازی زوجین مضایقه نخواهد کرد.
وی افزود: کاهش آسیبهایی نظیر طلاق، تصادفات و غیره در جوامع روستایی راه حل پیچیدهای ندارد و رمز اصلی موفقیت در این موضوع، توانمندسازی روستانشینان در حوزههای گوناگون است که البته پیشنیاز این موضوع همسویی و وحدت نظر متولیان اداره روستاست.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان مرکزی تصریح کرد: ارتباط و همکاری مناسب فنی و حرفهای با دهیاریهای استان، امری است که تاثیر بهسزایی در ارتقای مهارتهای جوانان روستانشین خواهد داشت که انتظار می رود از این پس مجموعه مذکور تعاملات بیشتری را با دهیاریهای استان از طریق دفتر روستایی استانداری و بخشداریهای مربوطه داشته باشد.
خیرمند بیان کرد: در روستاها ظرفیت بالقوهای برای ایجاد برخی مشاغل وجود دارد که تا به حال از آن ها غفلت شده است به عنوان مثال در نظر بگیرید که اگر یک جوان روستایی با یادگیری مهارتهای لازم اقدام به راهاندازی تعمیرگاه موتورسیکلت در منطقه زندگی خود کند، علاوه بر اینکه طریقی برای امرار و معاش اوست، سبب میشود تا دیگر صاحبان موتورسیکلت در آن روستا مجبور نباشند برای تعمیر وسیله نقلیه خود در جادههای خطرناک اطراف تردد کنند و در نتیجه احتمال بروز تصادف خودرو با موتور در این محورها تا حد زیادی پایین میآید.
وی عنوان کرد: خواه ناخواه باید بپذیریم که برخی مهاجرتها از روستا به شهر و بالعکس آن سبب رواج برخی تعارضات فرهنگی در این مناطق شده است که خود آسیبهایی را به دنبال داشته است اما می توانیم با بهرهگیری از ظرفیتهای مختلف و حاضرشدن مشاورین و مدرسین حوزه روانشناسی و اجتماعی در این مناطق و برگزاری کارگاه و جلسات مشاوره خصوصی توسط آنها این آسیبها را به حداقل رساند.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان مرکزی خاطرنشان کرد: ارتباط مستمر با دهیاران و حساس سازی آنها نسبت به آسیب های اجتماعی در کنار سایر مسائل و تکالیفشان، موضوعی است که باید مورد توجه دستگاههای مسئول در این حوزه قراربگیرد.
انتهای پیام/711/