شرکتهای دانشبنیان ایرانی در رقابت با شرکتهای برجسته چینی - تسنیم
معاون توسعه اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی ریاست جمهوری گفت: شرکت های دانش بنیان در حوزه های مختلف ورود جدی کرده و بخصوص در بخش تجهیزات پزشکیِ باکیفیت و قیمت خوب در حال ساختن هستند. این پیشرفت تا جایی است که با کشور چین وارد رقابت شده اند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، رضا بخشی آنی در دیدار با آیتالله اعرافی مدیر حوزههای علمیه کشور، شرکت های دانش بنیان و دانش پیش فناورانه و جامعه نخبگانی کشور را از موضوعات استراتژیک و مهم این روزهای کشور دانسته و بیان داشت: آن قدر این موضوع توانسته در کشور به موقع و به درستی به حرکت در بیاید که سبب تعجب دکتر پزشکیان در بازدید از نمایشگاه شرکت های دانش بنیان شود.
وی ادامه داد: تا قبل از بازدید از نمایشگاه دولت مردان چهاردهم باور نمی کردند پیشرفت کشور در این حوزه خوب باشد.
الان هم نگاه شخص رییس جمهور و بعضی دولت مردان به این حوزه عوض شده است.
کشور این عملکرد را مدیون تیزبینی، هوشیاری و حمایت رهبر انقلاب است.
به موقع و سریع دستور راه اندازی شرکت دانش بنیان و حمایت از آن را صادر کردند و از زمان راه اندازی نخبگان زیادی که در حال رفتن به خارج کشور بودند، برای بازسازی و پیشرفت کشور ماندند و الان شاهد اتفاقات بسیار خوبی در بحث شرکت های دانش بنیان و پیش فناورانه هستیم.
بخشی آنی گفت: شرکت های دانش بنیان در حوزه های مختلف ورود جدی کردند و بخصوص در بخش تجهیزات پزشکی که با کیفیت و قیمت خوب در حال ساختن هستند.
این پیشرفت تا جایی که با کشور چین وارد رقابت شده و توانسته در دو حوزه کیفی سازی و قیمت اتفاقات خوبی رقم بزند.
وی تصریح کرد: کشور به این نتیجه رسیده که در حوزه تجهیزات پزشکی با شرکت های دانش بنیان که خصوصی هستند، وارد تفاهم نامه همکاری و خرید شود.
با این کار توانسته جلوی خروج ارز و خروج نخبگان به خارج کشور را بگیرد.
جامعه نخبگانی امیدوارانه مشغول فعالیت در کشور هستند.
معاون توسعه اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری با اشاره به مشکلات و موانع موجود در حوزه شرکت های دانش بنیان گفت: این شرکت ها به دلیل خصوصی بودن نیازمند توجه و حمایت جدی دولت از نظر اعتبارات و تامین بودجه می باشند.
با توجه به اهمیت موضوع و نیاز کشور به این دانش و حمایت جدی از نخبگان و ماندگاری آنها در کشور و برای پیشرفت کشور تفاهم نامه همکاری با وزیر اقتصاد و رییس کل بانک مرکزی برای دادن اعتبارات به امضاء رسیده و تسهیلات تامین شده است.
وی معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری را یار و حامی شرکت های دانش بنیان برای رفع موانع پیشرو عنوان کرد و اظهار داشت: وقتی این شرکت ها پیشرفت کنند و علم در کشور رشد کند، خدمات و برکات آن نصیب مردمی می شود و می تواند کشور را در بحث خروج ارز و تجهیزات فناورانه در حوزه های مختلف بی نیاز کند.
این ها مواردی است که این معاونت به دنبال ارتقاء و تقویت آن است.
مینایی دبیر ستاد توسعه فناوریهای هوش مصنوعی و رباتیک کشور در قم نیز هوش مصنوعی و اهمیت آن در کشور را مورد توجه قرار داد و بیان داشت: امروز به دلیل حساسیت موضوع دانش پیش فناورانه و هوش مصنوعی ترویج و توسعه آن برای انجام فعالیت های علمی و پژوهش در حوزه های علمیه و کتابخانه ها و مساجد کشوری ضروری و لازم است.
وی افزود: هر چه قدر جامعه علمی کشور با کاربست دانش های پیش فناورانه و هوش مصنوعی آشنا باشد و بتواند آن را برای پیشبرد برنامه ها در خدمت بگیرد می توان شاهد رشد و ترقی در فعالیت های علمی و تحقیقاتی بود.
مینایی اظهار داشت: در حوزه هوش مصنوعی تلاش این است از این علم استراتژیک و مهم به موقع و به خوبی بهره گرفته شود تا بهتر بتوان مبانی دینی و اسلامی را به دنیای امروز منتقل کرد.
نباید در کاربردی کردن حوزه دانشی هوش مصنوعی عقب بیفتیم.
حتی در بخش کتابخانه ها می توان به عنوان دستیار هوش مصنوعی کارهایی تعریف کرد و به خدمت گرفت.
انتهای پیام/