قالیباف: شاهد تغییر شکل توطئههای دشمن علیه ایران هستیم؛ مستضعفان تا پایان راه، پای انقلاب هستند
رئیس مجلس گفت: از ابتدای پیروزی انقلاب تا کنون توطئههای دشمنان ادامه داشته اما فقط شکل آن عوض شده است.
کد خبر: 696320 | ۱۴۰۳/۱۱/۰۴ ۲۲:۳۵:۳۴
محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در مراسم چهلوسومین سالگرد «حماسه ششم بهمن آمل» که بعد از نماز مغرب و عشاء شامگاه امشب پنجشنبه 4 بهمن ماه 1403 در مصلی بزرگ قدس شهرستان آمل استان مازندران برگزار شد، با بیان اینکه شهدای آمل نقش کلیدی در دفاع از اندیشههای انقلاب اسلامی داشتند، گفت: این مراسم باصفا و با اخلاص در جمع شما مردم عزیز به ویژه خانوادههای معزز شهدا فرصت مغتنمی برای بنده است.
از همینجا به ارواح همه شهدا به ویژه شهدای افتخارآفرین سال 1360 درود میفرستم و یاد و خاطره همه شهدای عزیز آمل را گرامی میدارم.
شهدای آمل در همه دورانها در دفاع از کشور افتخارآفرین بودهاند
به گزارش تسنیم، قالیباف با بیان اینکه خون جوانان این استان از قلههای سردسیر شمال و شمال غرب گرفته تا دشتهای تفتیده جنوب و دهانه فاو برای دفاع از کشور و ناموس ما ریخته شده است، عنوان کرد: همچنین مردم این سرزمین در دفاع از حرم همواره پیشتاز بودهاند که باید یاد آنها را گرامی داشته و به فراموشی نسپاریم.
یاد بزرگان این استان همچون آیت الله میرزا هاشم آملی(ره) و علامه حسن زاده آملی(ره) را گرامی می داریم و ان شاءالله خداوند آیت الله جوادی آملی را حفظ بفرماید.
وجود همه این عزیزان که برای مکتب اهل بیت(ع) افتخارآفرین بودهاند، افتخاری برای مردم این منطقه و شهرستان است.
رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه با اشاره به وضعیت امشب محل برگزاری مراسم عنوان کرد: در مسیر که به سمت مصلی بزرگ آمل میآمدم دیدم راهها به این منطقه مسدود شده که قطعاً کار درستی نبود و من همینجا از همه مردم و کسبه بازار عذرخواهی میکنم.
وی با بیان اینکه ماه رجب، ماه عظیم و بزرگی است گفت: لازم است از ظرفیتهای این ماه که ایام نماز، عبادت، استغفار و توجه است، استفاده کنیم.
این ایام مسیری برای ورود به ماه مبارک رمضان است و خداوند فرصت آن را برای همه مردم به ویژه مؤمنان قرار داده است که باید قدر آن را بدانیم.
شاید امسال سال آخر عمر ما باشد و دیگر فرصت درک ماه های رجب، شعبان و رمضان را نداشته باشیم از این رو باید به بهترین شکل از این فرصت استفاده کنیم.
قالیباف با یادآوری اینکه نفس برگزاری این جلسات برای ذکر و یادآوری است، اظهار داشت: چنین مجالسی، مجلس توجه برای امثال بنده است که توفیق همرزمی و همسنگری با شهدا را داشتم و مجلس پیشگیری از غفلت است همچنین مجلس یادآوری برای قشری است که آن روزها را ندیدهاند، لذا همه ما باید به این موضوع توجه کنیم که مدیون شهدا و امام شهدا هستیم؛ امامی که جز برای خدا کلامی نگفت و جز در راه خدا گامی برنداشت.
این مجالس باید یادآور این موضوعات باشد و از غفلت ما جلوگیری کند.
ما نباید مسیر امام(ره) شهدا و انقلاب را فراموش کنیم و آرمانهای انقلاب را با افتخار سر دست گرفته و در این مسیر از بعد مادی و معنوی پیش برویم.
اگر در حوزه مادیات کم بگذاریم به همان میزان آسیب میبینیم که در حوزه ارزشهای معنوی غفلت کنیم.
حضور مردم در میدان باعث شد بینی دشمنان به خاک مالیده شود
رئیس قوه مقننه ادامه داد: سالگرد ششم بهمن و سایر حوادث چند سال ابتدای انقلاب از حوادث خوزستان گرفته تا، حوادث گنبد، کردستان و حوادثی که منافقان در جریان آنها باعث شدند بیش از 17هزار تن از هموطنانمان در جای جای ایران به خاک و خون کشیده شوند، حوادثی که آیت الله بهشتی، شهید باهنر و شهید رجایی در جریان آن به شهادت رسیدند و تجاوز صدام به خاک ایران که با پشتیبانی شرق و غرب صورت گرفت باعث درک این نکته میشود که توطئههای دشمن همواره ادامه داشته و صرفاً شکل و روش آن تغییر کرده اما اصل مقابله آنها با انقلاب و تلاش برای تضعیف ایران عزیز ما تصمیم قطعی آنها بوده است.
وی اضافه کرد: وقتی به حادثه ششم بهمن مینگریم میبینیم عناصر مهمی در آن وجود دارد که باید از این پدیدهها درس بگیریم.
این اتفاقات باید ما را متوجه کند و این بصیرت را پیدا کنیم که در مقابل دشمن چگونه عمل کنیم.
ما باید دقت کنیم که در همه این حوادث وقتی مردم در صحنه حضور پیدا کردند، بینی دشمن را به خاک مالیدند.
بسیج، تبلور سازماندهی شده مردم در همه عرصهها بود
دکتر قالیباف ادامه داد: روزهایی بود که منافقین به شدت دست به ترور زده بودند و امام(ره) در همان زمان فرمودند کشوری که 36میلیون نفر جمعیت دارد یعنی 36میلیون نفر فرد اطلاعاتی دارد و همه باید حواسشان جمع باشد.
ما در شرایطی بودیم که هم دشمن خارجی داشتیم و هم دشمنانی در داخل خیانت میکردند.
آن زمان بود که بنیصدر خیانت و فرار کرد و بعد از آن رئیس جمهور، نخست وزیر و تعداد قابل توجهی از مسئولان نظام مانند آیت الله بهشتی را یا به شهادت رساندند و یا مجروح کردند تا جایی که برای تشکیل صحن علنی به ناچار یکی از نمایندگان مجروح را به مجلس آوردند تا صحن از عدد نیفتد.
رئیس نهاد قانونگذاری کشورمان یادآور شد: از همان زمان بود که تمام خانههای تیمی منافقان لو رفت چون مردم به میدان آمدند.
موفقیتهای دوران دفاع مقدس نیز زمانی حاصل شد که بنیصدر عزل شد و مردم به میدان آمدند و بسیج تبلور سازماندهی شده مردم در هر عرصهای بود.
در چنین شرایطی بود که تنها بعد از 48 روز حصر آبادان شکست و خرمشهر آزاد شد و در همه اینها نقش مردم بسیار مهم بود.
مبنای قدرت نظام جمهوری اسلامی، قلب مردم است
وی با تأکید بر اینکه ما قطعاً به قدرت نظامی و موشکی خود افتخار میکنیم، عنوان کرد: با این حال قدرت نظامی مبنای قدرت ما نیست بلکه مبنای قدرت ما شما مردمی هستید که اینجا حاضرید و در هر کجایی صدای ما را میشنوید، زمانی که قلب مردم با نظام جمهوری اسلامی باشد ما قدرتمند هستیم.
ما باید به این موضوع ایمان داشته باشیم چنانچه امام(ره) نیز به آن ایمان داشت.
دکتر قالیباف ادامه داد: شهید مطهری(ره) همواره میگفت امام خمینی(ره) به سنتهای الهی و مردم ایمان دارد و بر اساس وظیفه خود در مقابل دشمن میایستد و صرفاً به تجهیزات نگاه نمیکند.
امام(ره) تصمیم گرفته بود با ظرفیت مردم با دشمن مبارزه کند؛ ایشان در هر مشکلی با مردم سخن میگفت و همواره پای آنها ایستاد.
مردم به معنای عامه و تودههای مردم است؛ ایشان حتی به قدرت زنان نیز ایمان داشت و جامعه را تکه تکه نکرد و به چپ و راست، شیعه و سنی، پیر و جوان و شهری و روستایی تقسیم نکرد.
مستضعفان تا پایان راه، پای انقلاب هستند
رئیس دستگاه تقنینی کشور اضافه کرد: امام(ره) همواره میگفت یک تار موی کوخ نشینان را به کاخ نشینان نمیدهم.
ایشان معتقد بود افرادی که طعم فقر را چشیده و مستضعف هستند تا پایان راه، پای انقلاب هستند و اساس انقلاب اسلامی ما تحول در همین زمینه بود.
وی در ادامه با بیان اینکه انقلاب اسلامی خاستگاه دینی دارد و متکی به قرآن کریم و فرهنگ اهل بیت(ع) است، یادآور شد: هرگونه فاصله گرفتن و تردید در این موضوع بیشک به مسیر ما آسیب میرساند چنانچه گذشته این کشور هم این موضوع را نشان داده است.
تعلق، تعهد و خاستگاه دینی، اساس حرکت ما بوده لذا هرگز نباید نسبت به این موضوع سستی نشان دهیم و باید با ایمان بایستیم که در دفاع مقدس و سایر حوادث کشور آثار آن را دیدهایم.
ما باید ایمان داشته باشیم که سنتهای الهی نه تبدیل و نه تحویل میشوند و همواره ثابت هستند.