تخصیص بیش از یک هزار میلیارد تومان اعتبار برای حوزه سلامت خوزستان
اهواز - وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی جزئیات تخصیص بیش از یک هزار میلیارد تومان اعتبار برای حوزه سلامت استان خوزستان را تشریح کرد.
به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا ظفرقندی پنجشنبه شب در جلسه شورای برنامهریزی و توسعه خوزستان که با حضور رئیس جمهور در سالن شهرک نفت اهواز برگزار شد، اظهار کرد: اگرچه برخی شاخصها در خوزستان دچار مشکل است اما در شاخص شرف و افتخار رتبه اول کشور را دارد.
وی با اشاره به دیدار با اساتید دانشگاه و پاسخ به آنها ادامه داد: نیروی انسانی بزرگترین سرمایه هر کشور است؛ همچنین جلسهای با تشکلهای دانشجویی داشتیم که در خصوص نگرشها بحث شد.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به اینکه برخی موضوعات حوزه سلامت در قالب مصوبات سفر پیگیری میشود، در خصوص بازدید از شهرهای مختلف خوزستان بیان کرد: برای تکمیل بیمارستان جایگزین نظام مافی شوش اعتبار ۴۲۰ میلیارد تومانی تخصیص داده شد؛ همچنین ۸۰ میلیارد تومان برای فاز سوم بیمارستان بهبهان که خیران سهم عظیمی داشتند، اختصاص داده شد.
ظفرقندی با اشاره به اینکه تصویب ظرفیت مالیاتهای نشاندار برای حوزه سلامت عنوان کرد: ۱۵۰ میلیارد تومان برای بیمارستان قلب خرمشهر در نظر گرفته شد که سعی داریم تا پایان ۱۴۰۴ تکمیل شود؛ ۶۰۰ میلیارد تومان برای بیمارستان یازهرا دزفول که این پروژه را نیز تا پایان سال آینده تکمیل میکنیم.
وی با اشاره اینکه برای دانشکده دندانپزشکی علوم پزشکی اهواز نیز ۲۰ میلیارد تومان تخصیص یافته که تا ۱۴۰۴ تکمیل میشود، در خصوص بیمارستان ۱۶۰ تختخوابی فرسوده شادگان گفت: این بیمارستان نیاز به بازسازی و کمک دارد، در شادگان ۳۸ متخصص باکیفیت وجود دارد؛ باید دانشکدههای مناطق را بومیگزینی کنیم، قرار شده چند خانه بهداشت در شادگان تکمیل و نیروهایی از کوت عبدالله و کوت نواصر تأمین شود.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به بازدید از بیمارستان ۲۲ بهمن مسجدسلیمان گفت: در زلزله بخشی از این بیمارستان آسیب دیده و تخلیه شده که تصمیم گرفتیم تا یک سال بازسازی کامل شود؛ خوزستان ۵۰ آمبولانس کم دارد که با مجوزهای منطقه آزاد قطعاً هزینهها کاهش مییابد.
ظفرقندی عنوان کرد: تصمیم گرفتیم که زمان فعالیت خانههای بهداشت را به جای هشت ساعت به ۱۶ ساعته افزایش دهیم که اگر این اتفاق رخ دهد، رفت و آمد بیماران به بیمارستانها را در تایم عصر ۴۰ درصد کاهش میدهد.
وی اظهار کرد: بیمارستان آبادان دستگاه آنژیوگرافی دارد که به دلیل قانونی هنوز راهاندازی نشده اما نیاز به اصلاح دارد؛ همچنین برای برای خوابگاه متأهلان نیازمند همکاری اساتید هستیم، برای اهواز باید حداقل ۳۰۰ ظرفیت ایجاد شود.