خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 05 بهمن 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

راه اندازی خوشه تخصصی هوش مصنوعی و IT در دانشگاه شهید بهشتی

تسنیم | اجتماعی و حوادث | جمعه، 05 بهمن 1403 - 11:30
رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی گفت: هم اکنون 17 شرکت بزرگ در پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی مستقر هستند که در قالب یک خوشه تخصصی در حوزه فناوری اطلاعات و هوش مصنوعی فعالیت می کنند.
فناوري،بهشتي،تخصصي،شهيد،حوزه،دانشگاه،هوش،مصنوعي،پارك

فریبرز مسعودی؛ رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی، در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم اظهار کرد: در راستای اهداف استراتژیک صندوق نوآوری و شکوفایی که حوزه‌های هوش مصنوعی، زیست‌فناوری و سایر زمینه‌های فناورانه را شامل می‌شود، دو حوزه هوش مصنوعی و فناوری اطلاعات را به عنوان اولویت‌های خود قرار داده و بر روی آنها کار کرده‌ایم.
مسعودی گفت: هم‌اکنون 17 شرکت بزرگ در پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی مستقر هستند که در قالب یک خوشه تخصصی در حوزه فناوری اطلاعات و هوش مصنوعی فعالیت می‌کنند.
شرکت‌هایی مانند تپسی، اسنپ، دیوار و دیجی‌کالا در این خوشه تخصصی حضور دارند و با همکاری یکدیگر به دنبال ایجاد تعامل و توسعه فعالیت‌های فناورانه در این زمینه هستند.
رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی افزود: راه‌اندازی خوشه تخصصی فناوری اطلاعات و هوش مصنوعی در دانشگاه شهید بهشتی فرصتی را فراهم کرده تا شرکت‌های مستقر بتوانند از تسهیلات موجود به بهترین نحو استفاده کنند.
وی ادامه داد: خوشه‌های تخصصی به این معنا هستند که شرکت‌ها در یک حوزه مشخص گرد هم آمده و از طریق هم‌افزایی، تعامل و ارائه خدمات متقابل، مسیر توسعه را هموارتر کنند.
همچنین این شرکت‌ها در زمینه جذب منابع مالی، توسعه کسب‌وکار و ارائه خدمات نوآورانه همکاری‌های متقابلی خواهند داشت.
مسعودی در ادامه با اشاره به شعار سال مبنی بر "جهش تولید با مشارکت مردم" گفت: اگرچه در حوزه فناوری، شرکت‌های بزرگ و وزارتخانه‌ها نقش مهمی ایفا می‌کنند، اما برای تحقق این شعار باید به سمت تعاونی‌ها، اتحادیه‌ها و انجمن‌های صنفی حرکت کنیم.
وی گفت: به همین منظور، پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی در زمینه طلا و جواهر نیز اقدام به راه‌اندازی یک مرکز فوق تخصصی گوهرشناسی و فلزات گرانبها کرده است.
این مرکز با حضور شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در این حوزه ایجاد شده و تفاهم‌نامه همکاری با مجموعه طلای زر شوران نیز در راستای استفاده از ظرفیت‌های ماده 11 قانون جهش دانش‌بنیان به امضا رسیده است.
انتهای پیام/