پزشکیان به نمایشگاه پیشگامان پیشرفت میرود
رئیس اتاق ایران گفت: امروز قرار است رئیس جمهور از نمایشگاه پیشگامان بازدید داشته باشد و در خلال این بازدید بخش خصوصی مشکلات خود را عنوان کند.
به گزارش خبرنگار مهر، رویداد ملّی توانمندیها و دستاوردهای بخش خصوصی با عنوان «پیشگامان پیشرفت»، روز سهشنبه ۲ بهمن ۱۴۰۳ با بازدید حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب آغاز به کار کرد.
در این ارتباط صمد حسنزاده رئیس اتاق بازرگانی ایران گفت: اگر برخی نارساییها کم و متقابلاً حمایتهای منطقی از تولید و صنعت شود، پیشرفتهای زیادی به خصوص در بخش اقتصاد دانشبنیان حاصل خواهد شد.
وی افزود: ظرفیتها در کشور بسیار بالاست و همانطور همواره مقام معظم رهبری تاکید میفرمایند کارهای بزرگ میتوان انجام داد.
حسنزاده تصریح کرد: با توجه به تدابیر رهبری و رئیس جمهوری و تاکید آنها بر اصلاح و پیشرفت مسائل اقتصادی، حتماً موفقیتهای خوبی به دست خواهد آمد.
وی تاکید کرد: به اعتقاد با مشکلات در قیاس گذشته خیلی متفاوت رفتار میشود و مشکلات به نسبت کم شده است.
تمام برنامههای دولت هم بر همین مبناست.
رئیس اتاق ایران با بیان اینکه تنها راه گذر از مشکلات همکاری همه آحاد مردم و مسئولین با سیاستهای دولت است، گفت: امروز قرار است رئیس جمهور از نمایشگاه پیشگامان بازدید داشته باشد و در خلال این بازدید بخش خصوصی مشکلات خود را عنوان کند.
گفتنی است، نمایشگاه به چند بخش مختلف تقسیم شده است که هر کدام به نمایش توانمندیها، نوآوریها و پیشرفتهای بخش خصوصی در حوزههای گوناگون اقتصادی و صنعتی پرداختهاند.
این بخشها شامل موارد زیر بوده است:
صنایع پیشرفته و فناوریهای نوین: این بخش مربوط به فناوریهای پیشرفته نظیر هوش مصنوعی، نانوتکنولوژی، بیوتکنولوژی و دیگر نوآوریهای علمی است که شرکتهای خصوصی در آن فعالیت میکنند.
صنعت و تولید: در این بخش، تولیدات صنعتی از جمله محصولات پتروشیمی، تجهیزات صنعتی، ماشینآلات و کالاهای تولید داخل به نمایش گذاشته شدهاند.
کشاورزی و صنایع غذایی: دستاوردهای بخش خصوصی در حوزه کشاورزی، دامپروری، تولید مواد غذایی، محصولات ارگانیک و نوآوریهای مرتبط با صنعت کشاورزی ارائه شدهاند.
حمل و نقل و لجستیک: این بخش به معرفی توانمندیها در حوزه حمل و نقل، سیستمهای لجستیک پیشرفته، تجهیزات مرتبط با حمل و نقل هوایی، دریایی و زمینی پرداخته است.
خدمات و اقتصاد دیجیتال: در این قسمت، استارتآپها، شرکتهای فناوری اطلاعات و ارتباطات و خدمات مرتبط با اقتصاد دیجیتال حضور داشتند و دستاوردهای خود را ارائه کردند.
محیط زیست و انرژیهای تجدیدپذیر: این بخش به نوآوریها در حوزه انرژیهای پاک مانند انرژی خورشیدی، بادی و فناوریهای زیستمحیطی پرداخته است.
سلامت و داروسازی: بخش مربوط به محصولات و فناوریهای پزشکی، دارویی، تجهیزات درمانی و دستاوردهای مرتبط با سلامت بوده است.