خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 17 بهمن 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مهلت ارسال اثر برای نهمین جشنواره بین‌المللی فجر صنایع‌دستی تمدید شد

مهر | اجتماعی و حوادث | شنبه، 06 بهمن 1403 - 09:29
علاقه‌مندان به شرکت در نهمین جشنواره بین‌المللی فجر صنایع‌دستی (سرو سیمین) تا روز دوشنبه، ۸ بهمن ۱۴۰۳، فرصت دارند در این رویداد مهم شرکت کنند.
جشنواره،آثار،روز،هنرمندان،ارسال

به‌گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اداره کل روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، با توجه به درخواست‌های مکرر هنرمندان، مهلت ارسال آثار را تا روز دوشنبه، ۸ بهمن ۱۴۰۳ تمدید کرد.
تا پیش از اعلام این خبر، مهلت ارسال آثار تا ساعت ۲۴ شب جمعه، ۵ بهمن ۱۴۰۳ بود و پس از آن امکان ثبت اثر جدید در جشنواره وجود نداشت.
نهمین جشنواره بین‌المللی فجر صنایع دستی از روز ۲۸ آذر ۱۴۰۳ شروع به دریافت آثار هنرمندان کرده است و تا امروز بیش از ۵ هزار اثر در این جشنواره به ثبت رسیده است.
مراسم افتتاحیه این جشنواره در روز ۲ اسفند ۱۴۰۳ در کاخ سعدآباد تهران برگزار می‌شود و برگزیدگان جشنواره در روز ۶ اسفند ۱۴۰۳، در برج میلاد تهران معرفی خواهند شد.
از تمامی هنرمندان دعوت می‌شود تا از این فرصت باقی‌مانده استفاده کرده و آثار ارزشمند خود را برای شرکت در این رویداد برجسته ارسال کنند.
برای ثبت‌نام و کسب اطلاعات بیشتر، به وب‌سایت رسمی جشنواره به نشانی Fajr.mcth.ir مراجعه کنید.