خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 17 بهمن 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تاکید بر صرفه‌جویی در مصرف آب/ تا سال ۱۴۰۵ در وضعیت برق به حالت نرمال می‌رسیم

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | شنبه، 06 بهمن 1403 - 11:52
وزیر نیرو در خصوص شرایط آب و برق نکاتی را مطرح کرد.
وضعيت،آب،برق،مترمكعب

عباس علی آبادی وزیر نیرو در جمع خبرنگاران گفت: ما در کمربند خشکی قرار داریم کشور‌های دیگر هم همانند ما هستند زمانی ما بیش از ۴۰۰ مترمکعب سالانه آب داشتیم اکنون وضعیت به گونه‌ای است که کمتر از ۳۸۰ میلیارد مترمکعب آب داریم همچنین ما به آبخوان‌ها بدهی هم داریم باید در مصرف آب صرفه‌جویی و به سمت بهروری حداکثری برویم وضعیت بسیاری از سفر‌های زیرزمینی خوب نیست و ممکن است دچار فرونشست شویم توصیه اکید بر صرفه‌جویی است.
در ادامه وزیر نیرو در خصوص ناترازی برق می‌گوید: مشکلات در حوزه برق کمتر از آب است وضعیت تابستان سال آینده بهتره خواهد بود و فکر می‌کنم تا سال ۱۴۰۵ به حالت نرمال برسیم متاسفانه یکسری بد مصرف داریم که اذیت می‌کنند باید بدمصرف‌ها خودشان را اصلاح کنند و بدانند با آنها برخورد خواهیم کرد.
او افزود: در حال تلاش برای افزایش تولید برق هستیم و فکر می‌کنم امسال تولید بیشتری خواهیم داشت و سال آینده تابستان وضعیت بهتری داشته باشیم البته این وابسته به همراهی مردم است.
در حال تکمیل...