خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 17 بهمن 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تضمین سلامت دانش آموزان با ارائه محصولات سالم و استاندارد در بوفه مدارس

مهر | استان‌ها | شنبه، 06 بهمن 1403 - 13:46
معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش استان همدان گفت: ارائه محصولات سالم و استاندارد در بوفه مدارس تضمین سلامت دانش آموزان است.
آموزان،دانش،توجه،غذايي،سلامت،تغذيه،بهداشتي،مدارس،مواد

به گزارش خبرنگار مهر، شهرام بخشی صبح روز شنبه در سالن جلسات این اداره و در جمع خبرنگاران با اعلام خبر فوق اظهار کرد: با توجه به اهمیت تغذیه سالم گزارش‌های دریافت شده از بوفه‌های مدارس به صورت دقیق در حال پیگیری و بررسی است و با متخلفان این حوزه به شدت برخورد خواهد شد.
معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش استان همدان با اشاره به اینکه اینکه از دانش آموزان، اولیا و سفیران سلامت درخواست داریم تا موارد غیر بهداشتی را به سامانه ۱۹۰ اطلاع رسانی کنند، افزود: تغذیه دانش‌آموزان در این سنین نقش اساسی در سلامت آن‌ها داشته و یادگیری و رشد آن‌ها در گرو آن است پس باید مورد توجه قرار بگیرد.
وی با اشاره به اینکه تغییر در ذائقه دانش آموزان برای عدم استفاده از خوراکی‌های ناسالم باید مورد توجه قرار بگیرد، گفت: حذف وعده‌های غذایی خصوصاً صبحانه، مصرف خوراکی‌های آماده و تنقلات که طعم‌های کاذب و فریبنده دارند، برای دانش‌آموزان بسیار آسیب‌ زاست که باید این عادت‌ها در دانش‌آموزان تغییر کند.
بخشی در ادامه با بیان اینکه کودکان در مدرسه و در کنار هم، از اشتهای خوبی برخوردار هستند و بوفه مدرسه از جذابیت خاصی برای آن‌ها برخوردار است، تصریح کرد: لذا کیفیت خوراکی‌های بوفه می‌تواند بهداشت غذایی دانش آموزان را کنترل نماید پس باید سعی کنیم مواد غذایی سالم را به دانش آموزان عرضه کنیم.
معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش استان همدان تصریح کرد: استفاده از مواد خوراکی با بسته‌بندی و استاندارد، توجه به تاریخ مصرف مواد غذایی و فروش موادی با ارزش غذایی بالا در بوفه‌های مدارس باید مد نظر قرار گیرد.
وی در پایان رعایت اصول بهداشتی در مدارس را بسیار با اهمیت برشمرد و خاطرنشان کرد: با مدیریت، برنامه‌ریزی، آموزش و توجه به نوع تغذیه و رفتارهای بهداشتی دانش آموزان می‌توان به این مهم دست یافت، چرا که عدم توجه به آن نه تنها به دانش آموزان بلکه به جامعه آسیب وارد می‌کند.