خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 17 بهمن 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اصلاح و توسعه بالغ بر 627 کیلومتر خط انتقال و شبکه توزیع آب

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 06 بهمن 1403 - 15:30
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان فارس از اصلاح و توسعه بالغ بر 627 کیلومتر خط انتقال و شبکه توزیع در شهرها و روستاهای استان در 10 ماه گذشته خبر داد.
آب،شرب،استان،تأمين،فارس،اصلاح،منابع،شباني،كيلومتر،مديريت،توس ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، علی شبانی، اظهار داشت: ماه‌های پر تلاشی را در حوزه تأمین آب شرب مردم فارس در 10 ماه گذشته پشت سر گذاشتیم و به حمد الهی این تلاش‌ها در افزایش رضایت‌مندی مردم موثر بوده است.
وی بیان کرد: با برنامه‌ریزی مدون قبلی و تلاش مضاعف در ماه‌های گذشته بروز تنش آبی شهرها و روستاهای استان مدیریت شد و خوشبختانه تلاش‌های صورت گرفته به نتیجه رسید و فعلا وضعیت مطلوبی را در غالب مناطق استان شاهد هستیم.
شبانی تصریح کرد: علاوه بر ذخائر سدها، چشمه‌ها، قنات‌ها و غیره تأمین بخش غالب آب شرب مردم استان فارس از طریق چاه‌ها تأمین می‌شود که کاهش بارندگی مناسب در برخی نقاط استان موجب خروج تعدادی از منابع آب و تعدادی از چاه‌ها از مدار بهره‌برداری شد.
وی افزود: همچنین تحت پوشش قرار گرفتن مشترکین جدید ایجاب می‌کند تا طرح‌های توسعه‌ای جدیدی در حوضه آبرسانی طراحی و اجرا شود که این شرکت در همین راستا در 10 ماه گذشته، علاوه بر اقدامات فنی و مهندسی گسترده با هدف نگهداشت و ارتقاء کمی و کیفی آب منابع موجود، به منظور تأمین آب شرب مشترکین جدید و قدیم آب شرب، اقدام به حفر یا کف شکنی 93 حلقه و تجهیز و برق رسانی 36 حلقه چاه، اصلاح و توسعه افزون بر627 کیلومتر خط انتقال و شبکه توزیع، مشتمل بر اصلاح و توسعه بیش از 235 کیلومتر خط انتقال آب، اصلاح و توسعه بالغ بر 392 کیلومتر شبکه توزیع آب در شهرها و روستاهای استان کرده است.
مدیرعامل آب و فاضلاب فارس تصریح کرد: احداث شش هزار و 200 متر مکعب مخزن ذخیره آب شهری و هفت هزار و 753 مترمکعب مخزن روستایی از دیگر فعالیت‌های شرکت آبفا فارس در این بازه زمانی بوده است.
شبانی با اشاره به این موضوع که همزمان با اجرای طرح های فنی و مهندسی، تدوین و اجرای برنامه‌های فرهنگی مناسب در زمینه مدیریت مصرف آب نیز الزامی و مکمل فعالیت‌هاست، گفت: وضعیت منابع آب به گونه‌ای است که باید به جای تلاش جهت ایجاد منابع جدید آب شرب، مدیریت تقاضا و اصلاح الگوی مصرف در دستور کار و توجه جدی‌تر قرار گیرد.
انتهای پیام/424/