خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 17 بهمن 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

منافع ترامپ و اسرائیل همسو است

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | شنبه، 06 بهمن 1403 - 16:12
دومین سخنرانی تحلیف ترامپ بر کاهش دخالت آمریکا در خاورمیانه و حمایت از اسرائیل از طریق لغو تحریم‌ها و بازنگری در کمک‌های خارجی تأکید داشت.
آمريكا،اسرائيل،غزه،سخنراني،كمك،جنگ

باشگاه خبرنگاران جوان؛ حسین مهدی‌تبار - دومین سخنرانی تحلیف دونالد ترامپ رویکردی استراتژیک و کلی داشت و برخلاف انتظارات، به اسرائیل یا کشورهای اروپایی اشاره‌ای نکرد.
ترامپ در این سخنرانی بر کاهش دخالت آمریکا در خاورمیانه تأکید کرد و گفت که موفقیت را نه تنها با جنگ‌هایی که می‌بریم، بلکه با جنگ‌هایی که به پایان می‌رسانیم یا وارد آن‌ها نمی‌شویم، می‌سنجیم.
او همچنین به جنگ غزه اشاره کرد و اعلام کرد که این جنگ آمریکا نیست و مخالف ادامه حکومت حماس در غزه است، اما هیچ تعهدی برای کمک مالی به بازسازی غزه نداد.
ترامپ در ادامه دستورهای اجرایی متعددی صادر کرد که پیام‌های روشنی برای اسرائیل داشتند.
او تحریم‌های دولت بایدن علیه شهرک‌نشینان در کرانه باختری را لغو کرد و حمایت خود را از شهرک‌سازی‌ها اعلام کرد.
همچنین با بازگرداندن تحریم‌ها علیه مقامات دادگاه کیفری بین‌المللی (ICC)، از متحدان آمریکا، از جمله اسرائیل، دفاع کرد.
ترامپ همچنین تصمیم گرفت کمک‌های خارجی آمریکا را بازنگری کند و کمک به سازمان‌هایی مانند UNRWA را تا مارس متوقف کند، که نشان‌دهنده همسویی سیاست‌های آمریکا با منافع اسرائیل است.