بازرسی مرتب معاونت بهداشت از تجهیزات و مواد تهیه نان
به گفته مدیر کل معاونت بهداشت وزارت بهداشت در صورت عدم رفع نواقص، نانوایی پلمب میشود.
باشگاه خبرنگاران جوان؛ حمید جنیدی مقدم - جعفر جندقی، مدیرکل معاونت بهداشت وزارت بهداشت در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: «تجهیزات و مواد مورد استفاده برای تهیه نان از طریق مشاهده و استفاده از تجهیزات اندازه گیری همراه بازرسان بهداشت و محیط، مورد ارزیابی قرار می گیرد.
در صورت بروز تخلف، بازرس بهداشت محیط موضوع را به متصدی نانوایی مدنظر اعلام می کند و مهلتی به آن فرد داده می شود تا نواقص را بر طرف کند.»
جعفر جندقی گفت: «در برخی از مواقع اگر متصدی نانوایی نواقص را برطرف نکرده باشد، نانوایی پلمب شده و پرونده به مراجع قضائی ارسال خواهد شد.
رستوران ها جزء اماکن عمومی محسوب می شوند و بر اساس ماده ۱۳ رستوران ها موظف به خود اظهاری و ارائه گزارش از محل کسب خود هستند.
رستوران ها برای تکمیل خوداظهاری می توانند به مراکز و دفاتر خدمات سلامت مراجعه کنند و از مشاوران وزارت بهداشت کمک بگیرند.»
جعفر جندقی تاکید کرد: «بازرسان بهداشت محیط بر اساس لیست های از قبل تهیه شده از مواد غذایی یا تجهیزات بازرسی خواهند کرد.
بار میکروبی سطح از طریق دستگاه های پرتابل انجام می شود و نمونه گیری میزان میکروب های موجود در محیط یا بر روی اعضای بدن افراد اندازه گیری خواهد شد.))