سرانه ۱۰ گیلویی مصرف ماهی در کرمانشاه
کرمانشاه- مدیرکل شیلات استان کرمانشاه گفت: سرانه مصرف ماهی در کشور ۱۲ کیلو و ۴۰۰ گرم به ازای هر نفر در سال است که این میزان در استان کرمانشاه ۱۰ کیلوگرم است.
سهراب صحرایی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در بحث ماهیان گرمابی در بین استانهای غیر ساحلی، استان کرمانشاه مقام اول را در کشور دارد.
وی درباره صادرات ماهی به کشورهای همسایه، افزود: در سال گذشته ۲ هزار و ۳۱۲ تن ماهی گرمابی و سردابی و حدود ۳۶۱ هزار قطعه ماهیان کپور به صورت زنده به کشور عراق صادر کردیم.
مدیرکل شیلات استان کرمانشاه با اشاره به فعالیت ۷ مرکز تکثیر و پرورش انواع ماهیان زینتی در استان کرمانشاه، تصریح کرد: ماهیان زینتی در بحث امنیت غذایی نقشی ندارند اما در بحث اشتغالزایی و ارزآوری حائز اهمیت هستند.
وی گفت: کشورهای ترکیه و عراق و کشورهای حوزه خلیج فارس از جمله امارات و عمان مشتری ما در بحث ماهیان زینتی هستند.
صحرایی خاطرنشان کرد: بر اساس برنامه هفتم توسعه پیش بینی میشود تا پایان سال ۲۲ هزار و ۷۸۷ تن انواع آبزیان در استان کرمانشاه تولید و روانه مصرف بازار شود که در مقایسه با سال گذشته بیش از یک هزار تن افزایش را نشان میدهد.
وی در پایان بیان کرد: سرانه مصرف ماهی در کشور ۱۲ کیلو و ۴۰۰ گرم به ازای هر نفر در سال است که این میزان در استان کرمانشاه ۱۰ کیلوگرم است.