بهرهبرداری از ۴۷ کیلومتر شبکه جمعآوری فاضلاب در دههفجر امسال
شهرکرد-مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب چهارمحال و بختیاری گفت: جمعا بیش از ۵۴ کیلومتر لوله گذاری فاضلاب شامل۴۷.۵ کیلومتر شبکه جمعآوری اصلی و فرعی آماده بهرهبرداری است.
به گزارش خبرنگار مهر، محمد کریمی صبح شنبه در جمع خبرنگاران چهارمحال و بختیاری، در ادامه تشریح طرحها و پروژههای قابل افتتاح در دهه فجر ۱۴۰۳ اظهار کرد: در حوزه فاضلاب در استان، جمعاً ۷ کیلومتر خط انتقال و ۴۷.۵ کیلومتر شبکه جمعآوری اصلی و فرعی آماده بهرهبرداری است.
وی تعداد انشعابات نصب شده که قرار است به بهرهبرداری برسد را ۲ هزار و ۷۰۰ فقره و ظرفیت تصفیهخانه قابل بهرهبرداری را نیز ۲ هزار و ۶۰۰ مترمکعب در روز عنوان کرد و افزود: این طرحها جمعیتی معادل ۳۸ هزار نفر را پوشش میدهد و هزینه اجرایی انجام شده برای آنها ۵ هزار و ۵۸۵ میلیارد ریال است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب چهارمحال و بختیاری ادامه داد: یکی از طرحها، ایجاد دو کیلومتر خط انتقال تأسیسات فاضلاب در شهر فرادنبه است که ۳۲ کیلومتر شبکه جمعآوری اصلی و فرعی دارد و یک هزار و ۵۰۰ فقره انشعاب در قالب این طرح نصب شده است.
وی فرایند تصفیه این پروژه را نهراکسیداسیون و ظرفیت تصفیهخانه قابل بهرهبرداری را ۲ هزار و ۶۰۰ مترمکعب در روز اعلام کرد.
کریمی عنوان کرد: فاضلاب شهر فرادنبه ۱۴ هزار نفر را تحت پوشش قرار میدهد و اعتبار هزینه شده برای آن ۵ هزار میلیارد ریال از محل اعتبارات ملی استانی میباشد.
وی به اجرای ۵ کیلومتر خط انتقال و ۱۲ کیلومتر شبکه جمعآوری اصلی و فرعی فاضلاب در طرح نهضت ملی مسکن محله ۳۴ و ۴۰ منظریه شهرکرد اشاره و خاطرنشان کرد: در این پروژه یک هزار و ۲۰۰ فقره انشعاب نصب شده و ۲۰ هزار نفر تحت پوشش قرار میگیرند، هزینه اجرای آن ۵۰۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات ملی_داخلی است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: دو پروژه توسعه فاضلاب دیگر که قرار است در دهه فجر امسال به بهرهبرداری برسند، شبکه جمعآوری اصلی و فرعی فاضلاب در سایت نهضت ملی مسکن شهرهای هفشجان و گندمان به طول ۲ و ۱.۵ کیلومتر است.
وی بیان کرد: در طرح شبکه جمعآوری فاضلاب شهر هفشجان ۲ هزار نفر بهرهمند میشوند و با اعتبار ۵۰ میلیارد ریال از منابع ملی_داخلی اجرا شده است.
کریمی تصریح کرد: همچنین شبکه جمعآوری فاضلاب سایت نهضت ملی مسکن گندمان نیز ۲ هزار نفر را تحت پوشش قرار میدهد و هزینه اجرایی انجام شده برای این طرح نیز ۳۵ میلیارد ریال از محل منابع ملی_داخلی است.