ضرورت حمایت از شرکتهای دانشبنیان کرمانشاه در زمینه مالی - تسنیم
رئیس پارک علم و فناوری استان کرمانشاه، گفت: شرکت های دانش بنیان کرمانشاه نیازمند توجه ویژه در حوزه تأمین مالی و سرمایه گذاری هستند که در این صورت موفقیت های خوبی در استان رقم می خورد.
سیامک آزادی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، اظهار کرد: استان کرمانشاه ظرفیت بسیار خوبی در حوزه اقتصاد دانشبنیان و زیرمجموعههای آن دارد.
وی افزود: شرکتهای موفقی در کرمانشاه وجود دارد که دامنه اثرگذاری آنها نه تنها در کشور، بلکه به خارج از کشور و کشورهای منطقه نیز رسیده و این نشان از این دارد که یکی از ظرفیتهای خوب برای توسعه استان، توسعه اقتصاد دانشبنیان است.
رئیس پارک علم و فناوری استان کرمانشاه، گفت: اکنون 100 شرکت دانشبنیان و بیش از 500 واحد فناور در استان فعال است.
آزادی عنوان کرد: استان کرمانشاه بین استانهای غرب کشور در این حوزه رتبه نخست را کسب کرده و در بیش از حداقل 30 محصول تنها تولید کننده در کشور است.
وی افزود: پرداختن به توسعه اقتصاد دانشبنیان باید به یک برنامه اولویتدار برای توسعه استان تبدیل شود و در کنار تمام ضرورتهایی که وجود دارد، اگر به صورت ویژه به این حوزه بپردازیم موفقیتهای خوبی در استان رقم میخورد.
رئیس پارک علم و فناوری استان کرمانشاه با اشاره به عمدهترین نقاط ضعف و قوت اقتصاد دانش بنیان، گفت: تأمین مالی و بازار سرمایهگذاری دو بخش مهم برای توسعه اقتصاد دانشبنیان و شرکتهای دانشبنیان و فناور است.
آزادی بیان کرد: نیاز داریم که توجه ویژهتری نسبت به تأمین مالی و حوزه سرمایهگذاری در این بخش شود.
وی اضافه کرد: وقتی از یک تیم حمایت میشود، در واقع از شکلگیری یک کسب و کار به وسیله نخبگان، اشتغالزایی، تولید خالص و جلوگیری از خروج نخبگان حمایت شده است.
رئیس پارک علم و فناوری استان کرمانشاه عنوان کرد: غیر از کرمانشاه نمایندههای ما در هفت شهرستان در قالب مراکز رشد و کانونهای شکوفایی خلاقیت با گستردگی بیشتری فعالیت میکنند.
آزادی افزود: هر کدام از این مراکز به عنوان شهرستان معین کار میکنند؛ برای نمونه در حوزه اورامانات در روانسر مرکز رشد وجود دارد اما تمام اورامانات و شهرستانها را پوشش میدهد.
وی اضافه کرد: شرکتهای دانش بنیان و واحدهای فناور استان با چالشهایی مواجه شدهاند که از جمله مهمترین آنها عدم وجود زیرساختهای لازم برای ایجاد واحدهای تولیدی است.
رئیس پارک علم و فناوری استان کرمانشاه گفت: از دیگر مشکلات شرکتهای دانشبنیان، نبود تجهیزات و آزمایشگاههای لازم برای ساخت ماکت کار و نمونه سازی است یعنی نمیتوان نمونه اولیه را تولید کرد و این موضوع مشکلاتی را برای شرکتها ایجاد کرده است.
آزادی با اشاره به اینکه بخشی از چالشها ممکن است اجتناب ناپذیر باشد، بیان کرد: توسعه بازار شرکتهای دانشبنیان به ویژه در حوزه بازار خارجی میتواند بخشی از این چالشها را پوشش دهد.
انتهای پیام/