صنایع زنجان ملزم به رعایت مسائل زیست محیطی شدند
استاندار زنجان گفت: حمایت از صنایع کوچک در راستای رسیدن به توسعه پایدار همواره از سیاستها و اولویتهای استان است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان محسن صادقی، ظهر امروز در افتتاح فاز دوم شرکت پدیده شیمی غرب با بیان اینکه یکی از بستههای اصلی ما در استان، توسعه صنعتی است که ما به آن توجه ویژهای داریم، اظهار داشت: با توجه به ملاحظاتی که در جلسه مطرح شد، باید کمترین اشتباه را داشته باشیم و بالاترین کارایی را در نظر بگیریم، همچنین ما باید به شکلی که مشکلات تامین مواد اولیه عنوان شدهاند، این بحث را دنبال کنیم.
وی تصریح کرد: لحاظ منطق اقتصادی، بهترین حالت این است که صنایع مهندسی شده و مدیریت شده باشند اما به همین شکلی که سطح زیستمحیطی و مدیریتی فازهای دیگر را نیز در دستور کار داشته باشیم، یکی از وظایف ما به عنوان نماینده مردم و دولت کمک به حل این مشکلات است.
استاندار زنجان با بیان اینکه باید به صنایع متوسط توجه کنیم و حضور فعال آنها در حوزه تولید انرژی مصرفی را مشاهده کنیم، تشریح کرد: ما در اولویت این سیاست انرژی را به اندازه مصرف خودمان در نظر داریم و باید به آن چشمانداز دقت کنیم.
وی با تاکید بر اینکه همکاری نزدیک با صنایع و توجه به نیازهای آنها از اهمیت بسیاری برخوردار است، خاطر نشان کرد: ما باید به صنایع کمک کنیم تا بتوانند با توجه به مشکلات و چالشهای موجود، به تولید و توسعه پایدار ادامه دهند.
صادقی در پایان افزود: با توجه به اینکه بحث زیستمحیطی نیز از اهمیت ویژهای برخوردار است، باید در همه فازهای توسعه و تولید به این موضوع توجه کنیم و به بهترین شکل ممکن به مدیریت این مسائل بپردازید.
ایجاد زنجیره تأمین و تولید به توسعه واحدهای صنعتی کمک میکند
مجید گلشنی منفرد، مدیرکل صمت استان زنجان نیز در این بازدید به تشریح مدلهای رفتاری برای سهمبری و توسعه واحدهای صنعتی پرداخت.
وی اظهار کرد: چند مدل رفتاری ما برای سهم تعیین کردهایم.
اولین مدل ما ایجاد زنجیره تامین و تولید است و چه در قالب زنجیره تامین و چه در قالب زنجیره تولید، به خوبی این مسیر را طی خواهیم کرد چرا که تحقق این هدف موجب کاهش هزینههای تولید و همچنین افزایش دانش فنی میشود.
این مسئول تصریح کرد: ایجاد زنجیره تامین و تولید به توسعه واحدهای صنعتی موجود کمک میکند تلاش ما این است تا واحدهای تولیدی دانشمحور باشند و این موضوع در بخش مصرف انرژی دارویی نیز صادق است.
وی در خصوص حمایت و سرمایهگذاری گفت: ما در دو قالب حمایتها را داریم.
یکی برای واحدهایی که پشتیبان خوشهها باشند و دیگری مخصوص هلدینگهای بزرگ است.
گلشنی ادامه داد: طی دو سه سال اخیر، تسهیلات خاص و ویژهای برای رفع مشکلات ارزی این واحدها فراهم کردهایم.
وی تاکید کرد: حمایت از پشتیبانهای خوشهها و هلدینگهای بزرگ، نقش مهمی در توسعه صنعتی دارد، همچنین، جذب سرمایهگذاری متوازن در شرق زنجان از اولویتهای ما است.
ضرورت ایجاد توازن در نیروی کار
مدیرکل صمت استان زنجان افزود: باید توازنی در نیروی کار و سرمایهگذاری ایجاد کنیم تا توسعه به صورت متوازن انجام شود.
وی در خصوص بهبود ارزش صادرات بیان کرد: ما باید حلقههای پایانی زنجیره را ایجاد کنیم تا ارزش صادرات افزایش یابد، ارزش هر تن کالای وارداتی ما به طور متوسط یک هزار و 700 دلار است، در حالی که صادرات ما به ازای هر تن 700 دلار است این تفاوت بزرگ را باید کم کنیم.
گلشنی در پایان خاطر نشان شد: ما باید مدلهای اجرایی موفق را بهصورت کشوری اجرا کنیم و با همکاری وزارتخانهها، این مدلها را بهبود دهیم و امیدواریم که با تلاشهای ما و حمایت دولت، توسعه صنعتی به بهترین نحو ممکن انجام شود.
انتهای پیام/