خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 13 بهمن 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تبلیغ واکسن "گارداسیل" با اهداف تجاری

تسنیم | اجتماعی و حوادث | شنبه، 13 بهمن 1403 - 17:12
سازمان غذا و دارو اعلام کرد: تبلیغاتی که اغلب از سوی افراد یا گروه های سودجو درباره واکسن گارداسیل انجام می شود، با هدف توسعه تجارت غیرقانونی دارو است و هیچ گونه مبنای علمی یا منطقی ندارد.
واكسن،دارو،سازمان،غذا،روابط،عمومي،گارداسيل،غيرقانوني،توزيع،خ ...

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، روابط عمومی سازمان غذا و دارو با اشاره به اینکه واکسن گارداسیل تولید داخل مطابق با ضوابط مورد تأیید مراجع علمی و نظارتی کشور تولید و به میزان کافی در داروخانه‌های معتبر توزیع می‌شود، طی اطلاعیه‌ای اعلام کرد: در روزهای اخیر برخی تبلیغات در فضای مجازی سعی دارند با ایجاد نگرانی درباره کمبود واکسن گارداسیل (واکسن HPV) و تبلیغ برندهای خارجی، نیاز القایی در جامعه ایجاد کنند.
این تبلیغات که اغلب از سوی افراد یا گروه‌های سودجو انجام می‌شود، هدفشان توسعه تجارت غیرقانونی دارو است و هیچ‌گونه مبنای علمی یا منطقی ندارد.
روابط عمومی سازمان غذا و دارو تأکید کرد که هر دارویی که خارج از چرخه رسمی داروخانه‌ها عرضه شود، از نظر این سازمان فاقد اعتبار است.
خرید واکسن از مسیرهای غیرقانونی، علاوه بر تحمیل هزینه‌های اضافی به مصرف‌کنندگان، خطرات جدی از جمله عدم اطمینان از اصالت، نگهداری در شرایط نامناسب و بروز عوارض ناخواسته را به همراه دارد.
برای جلوگیری از فروش غیرقانونی و تقلبی واکسن گارداسیل، در اقدام فرا ارگانی پلیس، ستاد مبارزه با قاچاق و دیگر اهرم‌های قهریه باید با شناسایی و برخورد قاطع با دلالان، فعالیت آن‌ها را متوقف کنند.
استقرار گشت‌های نظارتی در اطراف داروخانه‌های بیماران خاص و اجرای عملیات‌های ضدقاچاق ضروری است.
همچنین، اطلاع‌رسانی مردمی و نظارت دقیق بر توزیع واکسن از طریق سامانه «تی‌تک» نیز به کنترل این بازار سیاه کمک می‌کند.
براساس گزارش روابط عمومی سازمان غذا و دارو، فعالان دلسوز فضای مجازی و رسانه‌های گروهی باید با استناد به مطالب حوزه‌های تخصصی، مردم را از خطرات واکسن‌های تقلبی آگاه کنند.
تولید محتوای آموزشی در تلویزیون، شبکه‌های اجتماعی و مراکز درمانی، همراه با هشدارهای پزشکان و داروسازان، می‌تواند از خرید واکسن‌های مشکوک جلوگیری کند.
ضمن آن که استفاده از سامانه تیتک برای بررسی اصالت واکسن، به مردم کمک می‌کند تا فقط از منابع معتبر خرید کنند.
روابط عمومی سازمان غذا و دارو در پایان تأکید کرد که این سازمان نظارت دقیق بر زنجیره تأمین و توزیع دارو را در دستور کار خود دارد و هرگونه تخلف در این زمینه با جدیت پیگیری خواهد شد.
انتهای پیام/