ارتقای آموزشی در روستا و عشایر به سطح قابل قبولی رسیده است
معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: ارتقای آموزشی در روستا و عشایر به سطح قابل قبولی رسیده است.
به گزارش خبرگزاری مهر، احمد محمودزاده معاون وزیر آموزش و پرورش با اشاره به پیشرفتها و دستاوردهای انقلاب گفت: محور همه پیشرفتها را عنصر نیروی انسانی میدانیم که در آموزش و پرورش تربیت شده و مهمترین سرمایه کشور است و زمینه دستاوردها را مهیا میسازد.
وی افزود: عامل این مهم، آموزش و پرورش است و خوشبختانه توفیقات بسیاری در تمامی علوم اعم از پزشکی، انرژی، صنعت، معدن و آموزش عالی به دست آوردیم.
معاون وزیر آموزش و پرورش اصلیترین وظیفه مسئولان این حوزه را ناظر بر کیفی بخشی این فعالیتها دانست و افزود: در زمینه عدالت آموزشی با نرخ باسوادی رو به رو هستیم.
به گفته محمودزاده ارتقای آموزشی در روستا و عشایر به سطح قابل قبولی رسیده است.
خاصه اینکه کیفیت بخشی در حوزه نرم افزاری نظیر چیدمان کلاس، اصلاح روشهای آموزش و استفاده از فناوریهای جدید مورد تاکید است و باید برای نقاط دور دست و حاشیهای نیز اتفاق افتد.
معاون وزیر آموزش و پرورش در رادیو گفتگو ادامه داد: همچنین باید به استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی به خوبی نظر کنیم و این مهم را به عنوان دستاورد اصلی نظام، برای نسل حاضر تبیین نمائیم.
وی افزود: همچنین عدالت آموزشی از حیث کیفیت باید اجرایی شود چراکه در حوزه کمی، به آمار قابل قبول رسیدهایم.
محمودزاده خاطرنشان کرد: مسائل تربیتی و فرهنگی که وجه تمایز ما با دیگر کشورهاست، باید در مدارس پیاده سازی شود.
وی درباره خدمت رسانی آموزشی به نقاط محروم پس از انقلاب اسلامی، به آمار و ارقام اشاره کرد و افزود: جایگاه ایران در المپیاد بسیار والاست؛ حال آنکه در گذشته اجازه حضور ایران در المپیاد داده نمیشد ولی امروز در میان ۱۰ کشور برتر دنیا هستیم.