زرندیه بیشترین اُفت سطح آب زیرزمینی را در استان مرکزی دارد
استاندار مرکزی از بحران افت سطح آب های زیرزمینی در برخی شهرستان های این استان خبر داد و گفت: زرندیه بیشترین افت سطح آب های زیرزمینی را در استان دارد.
به گزارش تسنیم از زرندیه، مهدی زندیهوکیلی پیش از ظهر امروز در آیین بهره برداری از طرح های عمرانی شهرستان زرندیه به مناسبت دهه مبارک فجر، با اشاره به افت سطح آبهای زیرزمینی در زرندیه اظهار کرد: شهرستان زرندیه بیشترین کاهش سطح آبهای زیرزمینی را در استان تجربه کرده و این مشکل نیازمند توجه ویژه و تدابیر فوری برای جلوگیری از بحرانهای آتی است.
وی افزود: در پی بحران کمآبی و افت شدید سطح آبهای زیرزمینی در شهرستانهای مختلف، زرندیه در صدر افت سطح آبهای زیرزمینی استان مرکزی قرار گرفته است و بیشترین کاهش سطح آب را در بین دیگر شهرستانهای استان دارد که اجرای اقدامات پیشگیرانه و استفاده بهینه از منابع آبی را می طلبد.
استاندار مرکزی تصریح کرد: برای مقابله با این بحران، باید استقرار صنایع کمآببر و تغییر الگوی کشت بهویژه استفاده از پسابهای صنعتی و خانگی در دستور کار قرار گیرد که بخش کشاورزی در این منطقه سهم قابل توجهی در تولید محصولات دارد و همین امر باعث افزایش فشار بر منابع آبی منطقه شده است.
وی با اشاره به وجود صنایع و واحدهای تولیدی متعدد در شهرستان زرندیه بیان کرد: این شهرستان با داشتن واحدهای تولیدی متعدد، تأثیر زیادی در فشار به منابع آبی دارد.
بنابراین باید صنایع کمآببر در این منطقه مستقر شوند و کشاورزان به سمت کشتهای کمآببر و پربازده هدایت شوند.
زندیه وکیلی در خصوص بهرهبرداری از پسابهای صنعتی و خانگی عنوان کرد: استفاده از پسابهای صنعتی و خانگی بهعنوان یک راهکار اساسی برای کاهش فشار بر منابع آبی در شهرستان زرندیه مطرح است و میتواند تأثیرات مثبتی در مدیریت منابع آب داشته باشد.
افتتاح 63 پروژه عمرانی و اقتصادی در زرندیه
استاندار مرکزی همچنین در پایان این سفر در جمع خبرنگاران از بهرهبرداری 63 پروژه عمرانی و اقتصادی در شهرستان زرندیه با اعتباری بالغ بر 3 هزار میلیارد ریال خبر داد و گفت: این پروژهها موجب اشتغالزایی 620 نفر در منطقه شده است.
زندیه وکیلی افزود:ساختمان جدید شهرداری زاویه پس از سالها افتتاح شد و اکنون دارای ساختمانی مناسب و بهروز شده است.
همچنین، بهرهبرداری از چند واحد صنعتی در شهرستان زرندیه از جمله یک واحد تولید کاشی که متعلق به یک شرکت دانشبنیان است، جزو دیگر دستاوردهای این شهرستان به شمار میرود که میتواند به توسعه صنعتی و اقتصادی منطقه کمک کند.
انتهای پیام/711/