خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 15 بهمن 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حق مردم این همه فشار اقتصادی نیست

مهر | سیاسی | دوشنبه، 15 بهمن 1403 - 12:30
نماینده مردم بوکان در مجلس گفت: امروز اکثریت مردم در شرایط سخت معیشتی به سر می‌برند و حقشان این همه فشار اقتصادی نیست.
معيشتي،مردمي،شوراي،مجلس،اسلامي،حقشان

به گزارش خبرنگار مهر، محمدقسیم عثمانی در جلسه علنی امروز (۱۵ بهمن ماه) مجلس شورای اسلامی طی تذکر شفاهی، اظهار کرد: امروز اکثریت مردم در شرایط سخت معیشتی به سر می‌برند و حتی کارمندان دولت و فرهنگیان صورت خود را با سیلی سرخ نگه داشتند.
وی ادامه داد: به داد این مردم برسید.
این مردم ولی نعمت ما هستند.
مردمی که عاشق رهبری و کشورشان هستند، ارزش امنیت را می‌دانند و دسیسه‌های دشمن را در تحریک و خشمگین‌سازی می‌شناسند، آیا حقشان این همه فشار اقتصادی و معیشتی است؟
چرا اقدام مؤثری برای کاهش تورم و رفع رکود صورت نمی‌گیرد و هیچکس مسئولیت این حوزه را به عهده نمی‌گیرد؟
نماینده مردم بوکان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: مردمی که مستأجر هستند همه با تمدید قرارداد اجاره مواجه‌اند و بانک‌ها برای تأمین ودیعه با مردم همکاری نمی‌کنند.
این مردم چه کار باید بکنند، بعد از خدا به کی پناه ببرند.
والله حق مردم این نیست که در معیشت و زندگی اولیه خود بمانند.