خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 15 بهمن 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تشییع سید حسن نصرالله؛ حرکتی روبه‌جلو از سوی حزب‌الله - تسنیم

تسنیم | بین‌الملل | دوشنبه، 15 بهمن 1403 - 12:30
تحلیلگر حوزه غرب آسیا تشییع سید حسن نصرالله را حرکتی روبه جلو و دربردارنده تأثیرات آینده حزب الله بر تحولات منطقه عنوان کرد.
لبنان،نصرالله،تشييع،سخنان،سيد،حسن،جايگاه،اقدام،دولت،نعيم،قاس ...

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، سیدرضا صدرالحسینی، تحلیلگر حوزه غرب آسیا در ارتباط زنده تلفنی با برنامه صبح و گفت‌وگو با بیان اینکه شیخ نعیم قاسم باید مرتب با مخاطب خود صحبت کند، اظهار کرد: سخنان دیروز ایشان امیدبخش بود و خبری مسرت‌آور در برداشت.
وی با اشاره به تشییع پیکر شهید سید حسن نصرالله گفت: این تشییع حرکتی روبه‌جلو برای حزب‌الله و نمایش قدرتی برای آن‌هاست.
صدرالحسینی این اقدام را در برابر عملیات روانی دشمن علیه حزب‌الله تحلیل کرد و افزود: منطقه‌ای که برای خاک‌سپاری سید حسن نصرالله در نظر گرفتند، به جایگاه مردمی حزب‌الله اشاره دارد و سید حسن نصرالله سال‌ها تلاش داشتند این جایگاه را در میان مردم به دست آورند.
وی ادامه داد: این جایگاه نشان می‌دهد حزب‌الله یک گام جلو خواهد آمد و وحدت و انسجام عمومی را در لبنان تقویت می‌کند.
صدرالحسینی این روند را موجب بالاتر رفتن پرچم مقاومت در منطقه دانست و در بخشی دیگر از سخنان خود در رادیو گفت‌وگو اظهار کرد: تا امروز بیش از 70 مورد نقض آتش‌بس توسط رژیم صهیونیستی صورت گرفت و حزب‌الله اعلام کرد انگشتشان بر روی ماشه است.
وی ادامه داد: آتشباری دوطرفه صورت‌گرفته است و در هر موردی که نقض آتش‌بس صورت می‌گرفت، حزب‌الله یادآوری می‌کرد که مقابله‌به‌مثل خواهد نمود.
اما به نظر می‌رسد این شرایط ادامه‌دار باشد و دولت لبنان هم نسبت به این مسئله همت دارد تا شرایط آوارگان را سامان دهد.
صدرالحسینی افزود: اسرائیل جنایات خود را به اسم حزب‌الله فاکتور کرد؛ ولی حزب‌الله در گفتگوهای سیاسی ذیل دولت اصلی لبنان اقدام می‌کرد و سخنان اخیر شیخ نعیم قاسم دال بر این موضوع است که برای حفظ لبنان به کمک ارتش این کشور می‌آییم و به‌عنوان مجموعه‌ای مستقل اقدام نمی‌کنیم.
این کارشناس مسائل سیاسی گفت: قطعاً حزب‌الله علاقه‌مند به تضعیف دولت نیست و همواره سلاح او پشتیبانِ ارتش لبنان است.
صدرالحسینی به رادیو گفت‌وگو گفت: حزب‌الله باتوجه‌به نفوذ اجتماعی از دخالت‌ها و حضور آینده غربی‌ها جلوگیری می‌کند و این به‌منظور استقلال لبنان صورت می‌گیرد.
البته باید توجه کنیم برخی مقامات دولتی لبنان نگرش‌های غرب‌گرایانه دارند و سعی می‌کنند فشار بیرونی را به لایه‌های اجتماعی منتقل کنند تا حزب‌الله استقلال‌خواهی خود را کاهش دهد.
وی افزود: حزب‌الله و ملت لبنان روز 5 اسفند دو دبیرکل خود را تشییع خواهند کرد و این مراسم در تحولات آینده نقش آفرین خواهد بود.
انتهای پیام/