خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 15 بهمن 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۳۶۵ تبعه غیرمجاز از بابل طرد شدند

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 15 بهمن 1403 - 13:12
بابل- فرمانده انتظامی شهرستان بابل از جمع آوری و طرد ۳۶۵ تبعه غیرمجاز در آن شهرستان خبر داد.
غيرمجاز،داداش،طرد،تبار،سرهنگ

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ علی داداش تبار اظهار داشت: در راستای اجرای طرح جمع آوری و طرد اتباع غیرمجاز در سطح شهرستان بابل، مأموران پلیس امنیت عمومی این فرماندهی با همکاری دیگر پلیس‌های تخصصی و کلانتری‌ها و پاسگاه‌های انتظامی با انجام اقدامات فنی و اطلاعاتی موفق شدند، ۳۶۵ تبعه غیرمجاز را شناسایی کنند.
وی تصریح کرد: در اجرای این طرح با هماهنگی قضائی این افراد در عملیاتی هماهنگ در مخفیگاهشان شناسایی، جمع آوری و برای طرد از کشور اعزام شدند.
سرهنگ داداش تبار با بیان اینکه این افراد به صورت غیرمجاز وارد شهرستان شده بودند، تاکید کرد: از همشهریان عزیز درخواست داریم از بکارگیری اتباع غیر مجاز در هرگونه مشاغل به طور جد خودداری کنند و در صورت مشاهده با افراد متخلف برابر قانون رفتار خواهد شد.