خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 15 بهمن 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کلاهبرداری ۴۰۰ میلیاردی با ترفند خرید خودرو در آران و بیدگل

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 15 بهمن 1403 - 13:18
اصفهان - فرمانده انتظامی استان اصفهان گفت: فردی که با شگرد خرید خودرو و ارائه چک‌های مدت دار بلامحل بالغ بر ۴۰۰ میلیارد ریال از ۴۰ شهروند کلاهبرداری کرده، دستگیر شد.
متهم،كلاهبرداري،اعلام،بلامحل،مرجع،قضائي،شكايت

سردارحمید علینقیان پور در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در پی اعلام چند فقره شکایت با موضوع کلاهبرداری با شیوه خرید خودرو و تحویل چک‌های مدت دار بلامحل در شهرستان آران و بیدگل، بررسی موضوع به صورت ویژه در دستور کار پلیس آگاهی آن شهرستان قرار گرفت.
وی افزود: در بررسی‌های صورت گرفته مشخص شد متهم با جلب اعتماد فروشندگان خودرو با ارائه چک‌های مدت دار، خودروی آنها را خریداری ولی پس از مدتی که مالباخته به بانک مراجعه می کرده متوجه می شده چک‌ها بلامحل بوده و از وی کلاهبرداری شده است.
فرمانده انتظامی استان اصفهان ادامه داد: در این خصوص کارآگاهان با اقدامات دقیق اطلاعاتی مخفیگاه متهم را در یکی از استان‌های مرزی کشور شناسایی و ضمن هماهنگی با مرجع قضائی در عملیاتی ضربتی وی را دستگیر کردند.
سردار علینقیان پور با اشاره به این که تا کنون ۴۰ شاکی در رابطه با این پرونده شناسایی و اعلام شکایت کرده اند، مبلغ کلاهبرداری شده توسط متهم از مالباختگان را بالغ بر ۴۰۰ میلیارد ریال اعلام و تصریح کرد: متهم دستگیر شده در تحقیقات اولیه به بزه ارتکابی اعتراف که پس از تشکیل پرونده برای انجام اقدامات قانونی به مرجع قضائی معرفی و با قرار مناسب روانه زندان شد.