تکمیل طرح های آبرسانی همدان نیازمند 80 هزار و 800 میلیاردی
استاندار همدان با بیان اینکه ذخیره سازی آب برای تامین آب پایدار مهم است، گفت: تکمیل طرح های آبرسانی همدان نیازمند 80 هزار و 800 میلیارد تومان اعتبار است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، حمید ملانوری امروز در مراسم افتتاح خط آبرسانی و تصفیهخانه شهر تویسرکان آیین بهرهبرداری از پروژه آبرسانی به 160 روستای استان همدان، اظهار داشت: سد گرین تویسرکان دارای 24 درصد پیشرفت و سد خرمرود حدود 90 درصد پیشرفت است که با تامین اعتبارات لازم برای تکمیل و بهرهبرداری نقش پررنگی در تامین آب پایدار منطقه دارند.
وی افزود: در حوزه کشاورزی نیز از آنجا که بیش از 90 درصد منابع در این بخش مصرف میشود با تغییر الگوی کشت، گسترش کشتهای گلخانهای و برنامه محور بودن فعالیت کشاورزی با تمرکز بر تولیدات صادرات محور تلاش داریم مصرف آب را در حوزه کشاورزی کنترل و مدیریت کنیم.
استاندار همدان با بیان اینکه در مدیریت ناترازی انرژی به ویژه در بخش برق استان همدان توانست با همدلی و همراهی مردم به خوبی شرایط را مدیریت کند، عنوان کرد: در استان ما کمترین خاموشی را واحدهای تولیدی و چاههای کشاورزی داشتند و تلاش شد قطعیها بیشتر در بهش خانگی باشد که به حق مردم هم همراهی خوبی داشتند.
ملانوری با اشاره به اینکه امروز نیروگاه خورشیدی در همدان یک منبع مهم و غنی برای تامین انرژی به شمار میرود، عنوان کرد: در حال حاضر یک نیروگاه خورشیدی 51 مگاواتی را در خال بهرهبرداری در استان داریم و همچنین 242 مگاوات نیز در آستانه اجرا و هزار و 500 مگاوات هم در دستور کار داریم.
وی افزود: برای تامین انرژی ادارات استان از انرژی خورشید و نیروگاههای خورشیدی استفاده خواهیم کرد که به همین منظور به عنوان اولین دستگاه انجام این کار را از استانداری آغاز کردهایم.
استاندار همدان با بیان اینکه بدون برنامه نمیتوان در مسیر پیشرفت حرکت کرد، گفت: نقشه جامع تحول و پیشرفت همدان برای تدوین سند جامع در حال تهیه است و برای اولین بار به صورت ابتکاری در همدان ستاد توسعه و پیشرفت ایجاد شده است.
ملانوری افزود: تلاش ما این است که برپایه ظرفیتهای محلی استان همدان را هدایت کنیم و در این مسیر به همراهی بخش خصوصی و مردم امید بستهایم.
وی با بیان اینکه سرمایهگذاری بخش خصوصی نسخه معجزهگر اشتغال و تولید در همدان است، عنوان کرد: همدان با مساحت 19 هزار کیلومتری در غرب کشور به شش استان دیگر میرسد و با دارا بودن دو خط ریلی، فرودگاه خوب و امکانات مناسب به نوعی مرکزیت کشور در غرب محسوب میشود.
استاندار همدان بیان کرد: در حوزههای مختلف همدان دارای ظرفیت و پتانسیل بالاست به عنوان مثال در حوزه کشاورزی محصولات جهانی گردو، سیر و کشمش را در کنار انواع گیاهان دارویی داریم و همچنین با 30 ماده معدنی غنی پتانسیل بالایی را در صادرات و تولید دارا هستیم.
ملانوری با اشاره به اینکه صنعت هتلداری همدان با صدور سه مجوز جدید خالهای پنج ستاره روز به روز توسعه پیدا خواهد کرد و گفت: گردشگری و حوزههای مختلف آن در استان همدان با دارا بودن هزار و 900 اثر تاریخی و طبیعی یک مزیت و فرصت ناب برای ارزآوری، اشتغال و توسعه پایدار همدان محسوب میشود.
انتهای پیام/