خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 15 بهمن 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کارگاه‌های جهاد تبیین در مساجد کردستان برگزار می‌شود

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 15 بهمن 1403 - 13:41
سنندج_ مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کردستان گفت: به مناسبت چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، کارگاه‌های جهاد تبیین در کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان برگزار می‌شود.
انقلاب،مساجد،اسلامي،فرهنگي،هنري،دستاوردهاي

بهزاد کیامهر در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در حال حاضر حدود ۶۰۰ کانون فرهنگی هنری مساجد در سطح شهر و روستاهای استان فعال است که برنامه‌های مختلفی را در ایام مناسبتی سال اجرا می‌کنند.
وی افزود: این کانون‌ها در طول سال به صورت مستمر کلاس‌های فرهنگی، قرآنی و هنری برای اعضای خود اجرا خواهند کرد.
وی با گرامیداشت به چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و تبریک ایام دهه فجر اظهار کرد: کارگاه‌های جهاد تبیین یکی از اقداماتی است که به همت کانون‌های فرهنگی هنری در سطح مساجد برگزار می‌شود.
مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کردستان یادآور شد: این کارگاه‌ها با موضوع دستاوردهای انقلاب اسلامی و رشادت‌های رزمندگان در راستای پیروزی این انقلاب برای اعضای کانون‌های فرهنگی برگزار می‌شود.
کیامهر بیان کرد: مساجد ظرفیت ارزشمندی برای برگزاری چنین برنامه‌هایی است و می‌توان مخاطبان مسجد را با دستاوردهای انقلاب اسلامی آشنا کرد.
وی برگزاری تریبون آزاد در مساجد را نیز از دیگر فعالیت‌های مسجدی در استان طی دهه فجر دانست و خاطرنشان کرد: در این تریبون‌ها جوانان و نوجوانان می‌توانند شبهات، سوالات و ایده‌های خود در مورد دستاوردهای انقلاب اسلامی را مطرح کنند و آموخته‌های خود را در مورد پیروزی شکوهمند این انقلاب اسلامی به اشتراک بگذارند.
وی برگزاری جشن‌های انقلاب و اجرای جشنواره‌هایی با موضوع انقلاب اسلامی را از دیگر برنامه‌های کانون‌های مساجد استان در ایام دهه فجر عنوان کرد.