خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 15 بهمن 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شناسایی و انهدام باند حرفه ای سارقان منازل در هرمزگان

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 15 بهمن 1403 - 14:12
بندرعباس - فرمانده انتظامی استان هرمزگان از شناسایی و انهدام یک باند حرفه ای سارقان منزل در استان خبر داد.
سرقت،پليس،منازل،آگاهي،استان،بندرعباس،سارقان،كارآگاهان،خودروي ...

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار علی اکبر جاویدان در تشریح این خبر اظهار کرد: در پی وقوع چند فقره سرقت طلاجات از منازل در سطح شهرستان با شیوه توپی زنی و تخریب درب منازل و متواری شدن سارقان، موضوع شناسایی و دستگیری سارقان به صورت ویژه در دستور کار پلیس آگاهی استان قرار گرفت.
وی افزود: کارآگاهان اداره مبارزه با سرقت پلیس آگاهی جهت بررسی نحوه سرقت به محل‌های وقوع سرقت اعزام که در بررسی‌های اولیه صورت گرفته مشخص شد سرقت توسط ۴ نفر مرد با یک دستگاه خودروی پژو پارس انجام شده که با اقدامات فنی و اطلاعاتی مشخص گردید تعداد ۲ باند از سارقین حرفه‌ای در امر سرقت منازل با شیوه توپی زنی، با دو دستگاه خودروی پژو پارس و دنا پلاس وارد بندرعباس شده‌اند.
این مقام ارشد انتظامی استان اظهار کرد: کارآگاهان پلیس آگاهی با انجام گشت زنی‌های هدفمند در محلات مختلف بندرعباس خودروی دنا پلاس مورد نظر را در بلوار ساحلی این شهرستان شناسایی و متوقف و ۴ نفر سرنشینان آنکه غیر بومی بودند را دستگیر کردند.
فرمانده انتظامی استان هرمزگان خاطر نشان کرد: با انجام تحقیقات تکمیلی و بهره گیری از شیوه‌های پلیس مشخص گردید که باند دیگر سارقان پس از ارتکاب سرقت منازل، از بندرعباس خارج شده و در حال حرکت در مسیر استان‌های فارس و اصفهان، به سمت یکی از استان‌های غربی می‌باشند که بلافاصله اکیپی از کارآگاهان با اخذ نیابت قضائی صادره به محل و مسیر تردد متهمان اعزام و با همکاری واحدهای انتظامی در مسیر، در نهایت خودرو مورد نظر را شناسایی، توقیف و در این رابطه راننده خودرو را دستگیر و به پلیس آگاهی استان منتقل کردند.
سردار علی اکبر جاویدان بیان کرد: متهم دستگیر شده در بازجویی‌های فنی صورت گرفته به چند فقره سرقت منزل با همکاری و همدستی سه نفر دیگر اعتراف کرد که متهمان با تشکیل پرونده به دستگاه قضائی معرفی و با قرار مناسب روانه زندان شدند.