خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 15 بهمن 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آزمایشات برای زوجین نابارور بیمه سلامت مرکزی بدون سقف است

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 15 بهمن 1403 - 15:01
اراک- سرپرست اداره‌کل بیمه سلامت استان مرکزی گفت: انجام تمام آزمایشات برای زوجین نابارور این استان بدون تعیین سقف است.
استان،سلامت،بيمه،ريال،بيماران،مركزي

به گزارش خبرنگار مهر، ابوالفضل نجاتی ظهر دوشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه استان مرکزی اظهار کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون سه‌هزار و ۹۱۰ میلیارد ریال به تمام مؤسسات دولتی و خصوصی طرف قرارداد، توسط بیمه سلامت استان پرداخت شده است.
سرپرست اداره‌کل بیمه سلامت استان مرکزی با اشاره به اینکه پرداخت به مطب‌ها و آزمایشگاه‌ها تا مهرماه و به داروخانه‌ها تا آبان ماه صورت گرفته است، افزود: سال گذشته ۱۱۰ میلیارد ریال برای درمان این بیماران هزینه شد که این امر در سال جاری ۱۴۰ درصد رشد داشته است.
نجاتی، شمار بیماران سخت‌درمان نشان‌دار این استان را ۱۹ هزار نفر اعلام کرد و گفت: همچنین ۲۸۰ میلیارد ریال در سال جاری برای این بیماران هزینه شده است.
وی افزود: بیمه سلامت این استان هفت هزار و ۴۷۰ میلیارد ریال، سال جاری در راستای ارائه خدمات سطح ۲ پرداخت کرده که نسبت به مدت مشابه سال قبل، ۴۹ درصد رشد داشته است.
سرپرست اداره‌کل بیمه سلامت استان مرکزی گفت: حمایت از زوج‌های نابارور و بیماران سخت‌درمان از سال ۱۴۰۱ تحت حمایت بیمه سلامت قرار گرفته و سقف پرداختی امسال به هر یک از این بیماران ۷۰۰ میلیون ریال است و در صورتی که نیازمند هزینه بیشتر برای درمان باشند پیگیری می‌شود.
نجاتی، شمار مؤسسات طرف قرارداد با بیمه سلامت در کشور را ۷۵۰ عدد اعلام کرد و گفت: در استان مرکزی نیز با تمام آزمایشگاه‌ها، مراکز تصویربرداری، بیمارستان‌های خصوصی و مراکز جراحی محدود قرارداد منعقد شده است.
نجاتی ادامه داد: در سال جاری ۲۷ مورد به مؤسسات طرف قرارداد تذکر داده شد و ۱۹ مورد نیز جریمه شدند.
وی شمار زوج‌های نابارور نشان‌دار استان مرکزی را یک‌هزار و ۱۷۲ نفر اعلام کرد و گفت: تمام آزمایشات ناباروری برای این زوجین بدون سقف است و از ابتدای امسال تاکنون، ۱۵ میلیارد و ۷۶۰ میلیون ریال اعتبار در این راستا هزینه شده است.