ترامپ بودجه کدام یک از موسسات ضد ایرانی را قطع کرده است؟ / پشت پرده قطع کمکهای مالی به همجنسبازان، تجزیهطلبان و تروریستها+ اسناد
پس از دستور ترامپ، پرونده بسیاری از کنشگران ضدایرانی که با توجیهاتی نظیر فعال حقوق بشر و به بهانه فعالیت علیه ایران، از دولت آمریکا بودجه دریافت میکردند، روی میز آمریکاییها در حال بررسی است.
سرویس سیاست مشرق- به دستور دونالد ترامپ و با صدور یک فرمان اجرایی، کمکهای خارجی ایالات متحده را به مدت ۹۰ روز به حالت تعلیق درآمده تا کارآیی و همسویی آنها با سیاستهای کاخ سفید مورد بررسی قرار گیرد.
این تعلیق اگر چه همه گیر است اما باعث انسداد شریانهای مالی فعالان و شرکتهای رسانهای ضدایرانی در خارج از کشور گردید و همچنین باعث ایجاد نگرانی و اضطراب در میان ضدانقلابهای مقیم اروپا شد.
اکنون پرونده بسیاری از کنشگران ضدایرانی که با توجیهاتی نظیر فعال حقوق بشر، کارشناس محیط زیست و حتی تجزیهطلب از دولت آمریکا بودجه دریافت میکردند، روی میز در حال بررسی است، بهطوریکه فعالیت اغلب آنها متأثر از این تصمیم فروکش کرده است.
برخی اخبار حکایت از آن دارد که گویا سنجش بودجه کلان این فعالان ضدایرانی و خروجی آنها در چهار سال اخیر، منجر به این تصمیم غیرمنتظره ریاستجمهوری آمریکا شده است، بودجهبندی نامرتب، پراکنده و بیسروسامان دولت آمریکا برای سازمانها و چهرههای ضدانقلاب، باعث هدررفت میلیونها دلار در خارج از کشور شده است.
سازمان ابتکار عمل برای دموکراسی/ فاطمه حقیقتجو
فاطمه حقیقتجو، نماینده سابق مجلس در دور ششم و فعال پوششی حقوق بشر ضدایرانی، سال ۱۳۸۴ به آمریکا مهاجرت کرد.
حقیقتجو بهعنوان پژوهشگر و مدرس در دانشگاههایی مانند MIT و هاروارد فعالیت کرده و در این مدت بهعنوان کارشناس سیاسی نیز در شبکههایی مانند VOA آمریکا و منوتو حاضر شده است.
فاطمه حقیقتجو در بدو ورود به آمریکا، سازمانی با عنوان «سازمان ابتکار عمل برای دموکراسی» (Nonviolent Initiative for Democracy) تأسیس کرد و به مدیرعاملی آن منصوب شد که از همان ابتدا بودجههای چند صدهزار دلاری دریافت میکرد.
افراد بعدی فعال در این سازمان، محمد تهوری رابط سازمان منافقین، آرش نراقی جاسوس سازمان سیا، رامین جهانبگلو از طراحان فتنه ۸۸، زیبا افتخاری مشاور ربع پهلوی، رونالد شارپ، عضو بنیاد فورد، پیام اخوان از سازمان منافقین ساکن کانادا و عدهای از طراحان و مدیران استراتژیک دانشگاههای آمریکا و بنیاد سوروس که نقش جدی در فتنه ۸۸ داشتند این مؤسسه را یاری میکنند.
فاطمه حقیقتجو
حقیقتجو در تیم رسانهای دولت اول ترامپ علیه ایران.
عضو و فعال بود.
سال ۹۸ افشا شد که او ماهانه ۵۰۰ هزار دلار از وزارت خارجه آمریکا دریافت میکند تا مستقیم توئیتهای ترامپ و پمپئو علیه ایران را بنویسد تا این پیامها با ذائقه ایرانی سنخیت داشته باشد.
به گواه اسناد، این سازمان بخشی از بودجه دولت آمریکا را به وبسایتها و گروههای ضدانقلاب دیگر واریز میکرده است؛ به عنوان مثال در یکی از این موارد، سال ۲۰۱۴ هزینه یک پروژه کامل پیش از موعد را به دو ارگان ضدایرانی «همه با هم» و «شورا»، این جیب به آن جیب کرده است که گاهی جمع این مبالغ اهدایی با بودجه آمریکایی و هزینهها، سختیت و برابری ندارد!
بیشتر بخوانید: برای آشنایی بیشتر با سازمان سازمان ابتکار عمل برای دموکراسی NID بخوانید: زن همجنسبازی که تئوریسین اطلاعاتی «زن زندگی آزادی» است+ فیلم
وبسایت بالاترین/ مهدی یحیینژاد
همانطور که گفته شد فاطمه حقیقتجو در موارد بسیاری، بودجه دریافتی از دولت آمریکا را بین برخی گروههای خرد ضدانقلاب تقسیم کرده است.
یکی دیگر از این نمونهها، وبسایت ضدانقلاب بالاترین است.
مهدی یحیینژاد، کارآفرین فناوری و بنیانگذار وبسایت بالاترین و از نزدیکان حقیقتجو است.
او در سال ۱۹۷۵ در ایران متولد شد و تحصیلات خود را در رشته فیزیک در دانشگاه صنعتی شریف به پایان رساند.
سپس، مدرک دکتری خود را در فیزیک از مؤسسه فناوری ماساچوست (MIT) دریافت کرد.
در سال ۲۰۰۶، یحیینژاد وبسایت «بالاترین» را راهاندازی کرد؛ علاوه بر این، او یکی از بنیانگذاران سازمان «پیشگامان آزادی اینترنت» بود که هدف آن افزایش دسترسی به اینترنت است.
در سال ۲۰۱۶، او پروژه «توشه» را هم راهاندازی کرد؛ روشی که با استفاده از آن فایلهای دیجیتال از طریق تلویزیون ماهوارهای به ایران ارسال میشدند.
این خوشرقصی برای آمریکاییها و ارتباط نزدیک با فاطمه حقیقتجو، سبب شده تا از طریق «سازمان ابتکار عمل برای دموکراسی»، فاند ۳ هزاردلاری دریافت کند!
مهدی یحیینژاد
فاند ۳ هزار دلاری مهدی یحیینژاد از سازمان ابتکار عمل برای دموکراسی
باز هم پای مصی علینژاد در میان است!
از جمع فاندبگیرها، جیب مصی علینژاد نسبت به دیگران، سنگینی بیشتری را حس میکند؛ جیبی که نهتنها با بودجه دولت آمریکا، بلکه از اموال مسروقه مردم ایران نیز پر شده است.
یکی از مهمترین فاندهای سالهای اخیر علینژاد، درخواست غرامت از اموال بلوکه شده ایران در ایالات متحده بود.
دادگاه عالی آمریکا، در ۲۰ آوریل ۲۰۱۶ (اول اردیبهشت ۹۵) در جهت مصادره اموال مردم ایران، حکم داد، در سال ۲۰۱۲ نیز باراک اوباما رئیسجمهور آمریکا دستوری اجرایی برای بلوکهکردن تمام اموال بانک مرکزی ایران در آمریکا را صادر کرد تا بهاینترتیب از بازگرداندن پولهای ایران در آمریکا به تهران جلوگیری کند.
یکی از اصلیترین حامیان برداشت از منابع بلوکهشده ایران، بنیاد دفاع از دموکراسیها (FDD) از اندیشکدههای نومحافظهکار و جنگطلب آمریکا است.
رویهای که اندیشکدههای ضدایرانی و لابیهای صهیونیستی در آمریکا به دنبال تثبیت آن بودند، باعث شده بود برخی ایرانیان نیز برای کسب درآمد، با ادعاهای مخدوش، به دنبال دریافت غرامت از اموال بلوکهشده ایران باشند.
مسیح علینژاد، اردشیر امیرانتظام، مهدی سحرخیز و امیررضا اویسی، از ایرانیانی هستند که به دلیل شهروندی دولت ایالات متحده آمریکا، برای دریافت غرامت چند صدمیلیونی دلاری از ایران تلاش خود را آغاز کردند.
مسیح علینژاد در کنار مایک پمپئو، وزیر خارجه دولت اول ترامپ
همچنین اسناد رسمی دیگری از دولت ایالات متحده نیز وجود دارد که مسیح علینژاد بهتنهایی برای یک پروژه حدود ۸۰۰ هزار دلار فاند دریافت کرده است!
سند بودجه ۸۰۰ هزار دلاری دولت آمریکا به مصی علینژاد
نهتنها علینژاد که وابستگان و اجیرشدگان رسانهای او همچون علی ابراهیمزاده نیز از این واسطه استفاده کرده و به بهانه فعالیتهای رسانهای حقوق بشری تحت عنوان «زندگی نرمال» صدها هزار دلار از فاندهای آمریکایی را به جیب زده است.
کمپین زندگی نرمال از سال ۲۰۱۹، توسط علی ابراهیمزاده، از نزدیکان مصی علینژاد در آمریکا راهاندازی کرد.
*بنیاد برومند/ لادن و رویا برومند
بنیاد عبدالرحمن برومند، با برچسب پوششی سازمان غیردولتی و غیرانتفاعی و به بهانه حمایت از حقوق بشر و دموکراسی در ایران، به دست لادن بروند و خواهرش رویا، تأسیس شد.
این بنیاد در سال ۲۰۰۱ میلادی/ ۱۳۸۰ آغاز به کار کرد و از جمعی از فعالان حقوق بشر و سیاستمداران سابق ایرانی بهعنوان مؤسسان این بنیاد رونمایی کرد.
هدف این بنیاد این بود که با بهانهجویی از مسائل حقوق بشری و مدنی، علیه ایران پروندههای حقوقی تشکیل داده و با اعتبار ناشی از این پروندهها، به مستندسازی، تحقیق و پژوهش در موضوعات سیاسی و اجتماعی ایران بپردازد و به فعالان و نهادهای بینالمللی ضدایرانی، مشورت ارائه کند.
این بنیاد مطالعاتی در واشینگتن فعال است و همزمان عضو کمیته فرمان حرکت جهانی برای دموکراسی نیز هست.
بااینحال، بنیادی با چنین گستردگی فعالیتی که خود را سازمان غیرانتفاعی و غیردولتی میخواند، به گواه اسناد، سالانه میانگین یک میلیون دلار از دولت آمریکا بودجه دریافت کرده است.
محاسبه جمع دریافتیهای بنیاد بروند در ۲۰ سال اخیر، ۱۵ میلیون دلار بوده است.
رویا حکاکیان/ رفیق گرماه بو گلستان علینژاد
رویا حکاکیان، نویسنده یهودی الاصل و کارشناس پای ثابت تلویزیون تروریستی اینترنشنال که سال گذشته در کنفرانسی در آمریکا، پروژه عادیسازی تجزیهطلبی را مطرح کرده بود، اعتراض کاربران ایرانی را برانگیخته بود.
حکاکیان در این کنفرانس، تجزیه ایران را در راستای احقاق حقوق بشر توصیف کرده بود؛ به همین منظور کاربران شبکههای اجتماعی نیز فاندهایی که تاکنون برای این پروژه دریافت کرده بود را افشا کردند و آن را بنگاه درآمدزایی رویا حکاکیان نامیدند.
حکاکیان سالهاست که مهاجرت کرده و در غرب به فعالیت رسانهای و هنری میپردازد.
حکاکیان گفته است که از سال ۲۰۰۴ وارد حوزه حقوق بشر شد.
به همراه پیام اخوان و رامین احمدی، «مرکز اسناد حقوق بشر ایران» را تأسیس کردند.
حکاکیان مدعی است که هیچگاه در استخدام هیچ نهاد حقوق بشری ایرانی و یا غیرایرانی نبوده است که پولی دریافت کند و تنها با بودجه آمریکا در سال ۲۰۰۵ مرکز اسناد را با دیگران بنیان گذاشت.
اما اسناد این مرکز ثابت کرد حکاکیان در سالهای بعد، عضو هیئتامنا بوده است.
طبق اسناد منتشر شده مؤسسه «مرکز اسناد حقوق بشر ایران» تنها با حمایت و بودجه آمریکا تأسیس نشده، بلکه بنیادهای بسیاری در سکوت رسانهای و در خفا این سازمان را حمایت کردند.
این مرکز با بودجه ابتدایی یک میلیون دلار از سوی وزارت خارجه آمریکا تأسیس شد.
پس از آن نیز به این مرکز، سالانه بودجه نیممیلیون دلاری از سوی دولت آمریکا اختصاصدادهشده است.
این مبالغ هم مانند موارد مشابه، نهتنها صرف اهداف حقوق بشر نمیشد که برشهایی از آن بهمرور، به پروژهبگیران و مزدورهای فارسیزبان در فضای اینترنت اهدا میشد.
در یکی از این موارد، حکاکیان که ۱.۴۰۰.۰۰۰ دلار برای مرکز اسناد حقوق بشر، دریافت کرده بود، ۱۰۴.۰۰۰ دلار آن را به شخصی به نام گیسونیا هدیه داده بود که هویت کاربران ناشناس و ضداپوزیسیون را افشا کند!
مرکز اسناد حقوق بشر جمعاً در ۲۰ سال اخیر ۸ میلیون دلار فاند دریافت کرده که طی این سالها هزینه پرداخت افرادی با پوشش کارشناس حقوق بشر و محیطزیست شده است.
بیشتر بخوانید: درباره بیزینس حقوق بشری رویا حکاکیان بیشتر بخوانید: بیزینس حقوق بشری با خون مردم+ عکس و فیلم
* شبکه ایرانیان خارج از کشور
ایرانیان دیاسپورا کالکتیو (Iranian Diaspora Collective) یک گروه یا شبکهای از ایرانیان مقیم خارج از کشور است که به برگزاری جلسات آموزشی و وبینارهای مربوط به مسائل امنیتی و سیاسی ایران میپردازد.
این مجموعه به واسطه همکاری و همافزایی ایرانیان خارج از کشور، کمپینهای حقوق بشر متعددی علیه ایران ایجاد کرده تا از این طریق، شبکههای ارتباطی میان ایرانیان داخل و خارج از کشور و مجموعه دیاسپورا برقرار کند.
یکی از مهمترین اهداف IDC تغییرات اساسی در بنیانهای اجتماعی و فرهنگی ایران است.
بنیاد ایرانیان دیاسپورا کالکتیو از جمله نهادهایی است که در کنار حمایتهای مالی آمریکا، چهرههای سیاسی این کشور نیز آشکارا به حمایت از این مجموعه پرداختهاند.
هیلاری کلینتون، برجستهترین حامی این بنیاد است؛ اما این به تنهایی باعث نمیشود که این بنیاد هم به تکاپوی دریافت فاند و بودجه نباشد.
بخش قابل توجهی از فاند IDC، مربوط به یک از اعضای آن به نام موژ مهدارا و همسرش رویا رستگار است.
موژ مهدارا ابتدا در قامت یک کارآفرین ایرانی-آمریکایی آغاز به کار کرد و در سال ۲۰۱۵، به عنوان مدیرعامل شرکت Beautycon منصوب شد.
در دوران مدیریت او، Beautycon از یک کنفرانس B۲B به یک اجلاس مصرفکنندهمحور چند میلیون دلاری تبدیل شد که بهعنوان "سوپربول صنعت زیبایی" شناخته میشد.
اما Beautycon از سال ۲۰۱۹ با مشکلات مالی جدی مواجه شد و باعث شد مهدارا در سال ۲۰۲۰ از Beautycon کنارهگیری کند، اما این به معنای خروج کامل او از دنیای کسبوکار و سرمایهگذاری نبود.
پس از ترک Beautycon، او بهعنوان یک سرمایهگذار و کارآفرین در حوزه فناوری و برندهای مصرفی، فعالیتش را ادامه داد.
همزمان گوئینت پالتر، بازیگر مطرح هالیوودی با مدیریت هیلاری کلینتون، در همان سال به صورت علنی اعلام کرد که از فعالیت هنری فاصله گرفته و قصد دارد ادامه زندگی خود را طبق حوزههای مورد علاقه خود طی کند.
پس از آن در دسامبر سال ۲۰۲۲، پنجمین اجلاس سالانه زنان قدرتمند در سانتا مونیکا، کالیفرنیا برگزار شد و در این مراسم، موژ مهدارا، مصی علینژاد را معرفی میکند.
یکی از سوالات مطرح شده پس از برگزاری این جلسه، فعالیت دوباره یک کارآفرین ورشکسته بود؛ که البته کمی بعد با کمپین حمایت مالی گوئینت پالتر، تا حدودی پاسخ این سوالات پیدا شد.
موژ مهدارا (سمت چپ) در کنار هیلاری کلینتون
اجلاس سالانه زنان قدرتمند در سانتا مونیکا
مژ مهدارا سال ۲۰۲۲ با تأسیس صندوق سرمایهگذاری Kinship Ventures، فعالیت اقتصادی خود را آغاز کرده بود و کمی بعد هم گوئینت پالتر، همان بازیگر مطرح هالیوودی، کمپین حمایت مالی ۷۵ میلیون دلاری را برای تجهیز و راهاندازی این شرکت نوپا ایجاد کرده بود.
این صندوق مدعی است که بر سرمایهگذاری در استارتاپهای فناوری، وب۳ و کالاهای مصرفی تمرکز دارد؛ اما با توجه به شواهد، کمکخرجی ای مردم آمریکا به فاند و پول توجیبی عناصر ضدانقلاب در ایران تبدیل شده است.
حمایت مالی ۷۵ میلیون دلاری گوئینت پالتر برای صندوق مالی Kinship Ventures
بنیاد پورزند/ آزاده پورزند
بنیاد پورزند در سال ۲۰۱۱ توسط نیکو پورزند، فرزند عبدالحسین پورزند، تأسیس شد.
این بنیاد با هدف ترویج و حمایت از هنرهای اعتراضی و همچنین گسترش ضدفرهنگ در سطح بینالمللی آغاز به کار کرد.
بنیاد پورزند مانند بسیاری از مجموعههای مذکور، خود را یک نهاد مستقل برای برگزاری نمایشگاهها، پروژههای هنری و برنامههای آموزشی مختلف معرفی کرد.
از زمانی که نیکو پورزند این بنیاد را تأسیس کرد، بهطور عمده تحت مدیریت خواهرش آزاده پورزند نیز قرار داشت.
اما در حدود سالهای ۲۰۱۵ یا ۲۰۱۶، آزاده پورزند به عنوان مدیر اجرایی و هنری این بنیاد منصوب و به آن ملحق شد و نقش کلیدی در پیشبرد برنامهها و فعالیتهای بنیاد پیدا کرد.
سپتامبر ۲۰۲۲ (شهریور۱۴۰۱)، بنیاد پورزند، پروژهای با بودجه ۷۷۱ هزار دلار از دفتر دموکراسی، حقوق بشر و کار ایالات متحده آمریکا دریافت کرد.
طبق اطلاعات HigherGov، این پروژه که همزمان با شروع آشوبهای ۱۴۰۱ در ایران اعطا شد، با مدت زمان ۲ سال و ۹ ماه قرار بود فعالیتهایی را عمدتاً در ایران دنبال کند.
این درحالی است که بودجههای قبلی این بنیاد حدود ۲۰۰ هزار دلار در سال بود؛ در واقع همزمان با اغتشاشات مهسا، تشخیص داده شد تا توان مالی این بنیاد باید با یک جهش بزرگ و ناگهانی افزایش پیدا کند!
آزاده پورزند/ بنیاد پورزند
شبکه ضدانقلاب و همجنسبازان «شش رنگ»
منبع تأمین مالی بنیاد پورزند، مؤسسه آموزشی و فرهنگی DT Institute (یا مؤسسه DT) است.
پورزند مبالغ کلان را به منظور تربیت و پرورش نسل آینده هنری دریافت کرده است؛ اما محاسبات مالی بنیاد نشان میدهد که پورزند نیز همچون سازمان ابتکار عمل برای دموکراسی، این فاندها را بین چهرههای ضدانقلابی نظیر شیما بابایی که بعدها در شبکههای تجزیهطلب با عنوان کارشناس حاضر شد؛ و احد قنبری (حسابدار شادی امین) تخس کرده است.
اگر کمی در وابستگان و رابطین پورزند جزتیتر بشویم به افراد دیگری هم برخورد میکنیم که با دریافت فاندهای دولت آمریکا به نام مبارزه علیه ایران، بدون هیچ توجیه منطقی صرف امیال شخصی کردند و کلاه گشادی بر سر ایالات متحده رفته است.
در این مورد همجنسبازان هم از قافله جا نماندند و مبالغ قابل توجهی به جیب زدند.
البته ماجرا به فریب منابع مالی دولت آمریکا ختم نمیشود، بلکه فاندبگیرها پس از دریافت مبالغ، به یکدیگر هم یکدستی زدند و فاندها را به نام مبارزه علیه ایران بالا کشیدند!
شواهد افشا شده در سالهای گذشته نشان میدهد شادی امین به همسرش شادی صدر ایمیلی ارسال کرده و در آن درخواست کرده تا حسابدارشان، احد قنبری را فریب بدهد و ۱۲۳هزار یورو که طبق متن ایمیل، مشخص نیست صرف چه خوشگذرانی در ترکیه شده، به نام خریداری ساختمان برای انجمن الجیبیتی (و البته در راستای فعالیت تبلیغاتی همجنسبازان در ایران)، فاکتور کند!
ایمیل شادی امین به همسرش شادی صدر
فاندهای میلیون دلاری کمکهای حقوقبشری آمریکا در ناکجاآباد
ForeignAssistance.gov یک وبسایت رسمی دولتی در ایالات متحده آمریکا است که هدف آن شفافسازی و اطلاعرسانی در مورد کمکهای بینالمللی کشورهای مختلف است.
این سایت تاحدودی اطلاعات مرتبط با کمکهای مالی و بشردوستانه که ایالات متحده به کشورهای دیگر ارائه میدهد را در قالبهای مختلف مانند پروژهها، گزارشها و دادههای مالی منتشر میکند.
در این سایت، اطلاعات نحوه تخصیص کمکهای مالی و پروژههای مختلف، از جمله کمکهای اقتصادی، آموزشی، بهداشتی، و بشردوستانه مشهود است.
این اطلاعات معمولاً شامل جزئیات مربوط به میزان کمکها، کشورها یا مناطق دریافتکنند و نوع پروژههای اجرایی هستند.
در یک بخش اساسی از این سایت، به اسم اسکان پناهجویان افغانی و عراقی، مبالغ زیادی قابل مشاهده است که به تعدادی از کشورها که ایران دارای بالاترین سهم بوده، چیزی حدود ۴۲ تا ۶۸ میلیارد دلار، فاند پرداخت کرده است.
طبق اسناد این سایت، طی سالهای مختلف از سال ۲۰۰۱ تا ۲۰۱۹، این مبالغ با فراز و فرود همراه بوده و گاهی افزایش و گاهی کاهش پیدا کرده است.
فقط در یک فقره، در سال ۲۰۰۴ چیزی بالاتر از ۱۰ میلیون دلار سهم فاندبگیرها بوده که به نام کمک به مردم ایران فاکتور شده است!
در پرداختی دیگر، بازهم به بهانه حقوقبشر، مبلغ ۸/۵ میلیون دلار به فاندبگیران پرداخت شده!
* هزینههای پرداختی شبکهها و انجمنها
علاوه بر اینها برخی انجمنهای دیگری هم وجود دارند که جداگانه طی بیست سال اخیر فاندهای میلیون دلاری دریافت کردند و هرکدام به تنهایی برای پاسخگویی به مطالبات ایالات متحده کافی بودند؛ اما مصادرهها و درآمدهای شخصی این افراد از مبالغ اهدایی، منجر به بدنامی آنها و اختلال در اهداف براندازی شده است.
در ادامه به طور خلاصه به جمع فاندهای دریافتی این انجمنها طی بیست سال اخیر میپردازیم:
* موسسه توانا جمعا ۱۵ میلیون دلار
* ایرانوایر ۱۴ میلیون دلار
* کمپین حقوق بشر ایران ۱۶ میلیون دلار
* اسناد حقوق بشر ایران ۹ میلیون دلار
گروهک تجزیهطلب تضامن اهواز
این تصمیم ترامپ حتی فعالیت تجزیهطلبان را هم تحت تاثیر و در خطر تعطیلی قرار داده است.
حافظ فاضلی، سخنگوی حزب تجزیهطلب و تروریستی تضامن اهواز در سالهای اخیر در پوشش فعالیت مدنی و به اسم مسائل به اصطلاح حقوق بشری موفق به دریافت فاند از آمریکاییها شده است نکته جالب توجه آنکه بخشی از این پول با عنوان حمایت از معلولین دریافت شده است در صورتی که این فرد در سلامت کامل جسمی به سر برده و برخی مواقع برای صحنه سازی روی ویلچر مینشسته است!
بر اساس آمار رسمی دولتی، آمریکا تنها در سال ۲۰۲۴، بالغ بر ۳۹ میلیارد دلار در این مسیر هزینه کرده که از این مبلغ، ۶۵ میلیون دلار به تامین مالی برنامه «دموکراسی منطقهای خاور نزدیک» موسوم به NERD، تحت مدیریت وزارت خارجه آمریکا اختصاص یافته است.
این اولین بار نیست که دولت تروریستی آمریکا، کمکهای مالی به گروهکها و انجمنهای ضدایرانی را کاهش میدهد.
در دورههای گذشته نیز، واشنگتن پس از ناکامی در برخی جریانهای برانداز در کشورهای مختلف، حمایتهای خود را از عناصر پیشگام در این جریانات را متوقف کرده است.
ایالات متحده در گذشته بارها به گروههای مخالف در آمریکای لاتین و خاورمیانه کمکهای مالی و تسلیحاتی ارائه کرده اما پس از عدم موفقیت آنها در تغییر ساختار سیاسی کشورشان، این حمایتها متوقف شده و به سوی سایر گروهکها منتقل شده است.