متخلفان صنفی اردبیل 3 هزار میلیارد محکوم شدند
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان اردبیل گفت: در مجموع متخلفان صنفی در 10 ماهه امسال به 3 هزار میلیارد ریال جزای نقدی محکوم شده و همچنین مبلغ 512 میلیارد ریال در حق صندوق دولت وصول شده است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، علی رحیمیآذر بعد از ظهر دوشنبه در نشست فعالان اصناف و بازرسان واحدهای صنفی در اردبیل اظهار داشت: ما شرایط خوبی را در استان اردبیل در برخورد با تخلفات صنفی شاهد هستیم و این خود عامل بازدارنده در گسترش و فراگیر شدن تخلفات صنفی است.
وی تصریح کرد: تعزیرات حکومتی استان اردبیل با تمام توان و در کوتاهترین زمان آماده پذیرش و رسیدگی به پروندههای تخلفاتی در حوزه اصناف، قاچاق کالا و ارز و سایر تخلفات اقتصادی است.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان اردبیل گفت: تا آخر آذرماه همکاران ما در شعب مختلف موفق شدند تا به 9 هزار و 455 پرونده ارجاعی رسیدگی کرده و احکام را در کوتاهترین زمان صادر کنند.
رحیمیآذر افزود: مدت زمان رسیدگی به پروندهها در تعزیرات حکومتی در 10 ماهه امسال تنها 10 روز کاری بوده و ما سعی کردیم با شفافیت آرای صادر شده را به سمع و نظر محکومان مختلف برسانیم.
وی خاطرنشان کرد: در مجموع متخلفان صنفی در 10 ماهه امسال به 3 هزار میلیارد ریال جزای نقدی محکوم شده و همچنین مبلغ 512 میلیارد ریال در حق صندوق دولت وصول شده است.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان اردبیل اضافه کرد: از این تعداد 6 هزار و 760 پرونده مربوط به حوزه کالا و خدمات، یکهزار و 141 پرونده در ارتباط با قاچاق کالا و ارز و یکهزار و 554 فقره پرونده نیز مربوط به بخش بهداشت و درمان بوده است.
رحیمیآذر گرانفروشی، تقلب و کمفروشی را در صدر تخلفات صنفی استان اعلام کرد و ادامه داد: یکهزار و 422 پرونده مربوط به گرانفروشی بوده که متخلفان به ارزش 212 میلیارد ریال محکوم شدند.
وی بیان کرد: پرونده تقلب به تعداد 530 پرونده به ارزش 191 میلیارد ریال، کمفروشی 840 پرونده به ارزش 25 میلیارد ریال و عرضه خارج از شبکه نیز به تعداد 280 پرونده به ارزش 100 میلیارد ریال بوده است.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان اردبیل به تعداد بازرسیهای 10 ماهه امسال نیز اشاره کرد و یادآور شد: در این مدت چهار هزار و 460 مورد بازرسی از واحدهای صنفی انجام شده است.
رحیمیآذر تصریح کرد: از این تعداد برای یکهزار و 800 واحد متخلف پرونده تعزیرات تشکیل و بررسی آن انجام شده است.
وی با بیان اینکه گشتهای اداره تعزیرات حکومتی در حوزه قاچاق کالا و خدمات و بهداشت و درمان با مشارکت نیروی انتظامی، دانشگاه علوم پزشکی، بهداشت، اتاق اصناف، صمت، استاندارد و جهاد کشاورزی همراهی بیشتری داشتند، گفت: تمرکز بازرسی و گشتهای سیار بر روی عمدهفروشیها و فروشگاههای زنجیرهای کالاهای اساسی بوده است.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان اردبیل از هموطنان خواست تا در صورت برخورد با هرگونه تخلف در حوزههای اقتصادی به ویژه گرانفروشی، احتکار و کمفروشی واحدهای صنفی، تخلفات را از طریق سامانه تلفن گویای 135 مطرح کرده تا پیگیریهای لازم انجام شود.
رحیمیآذر افزود: تشدید بازرسی در حوزه آرد، نان و سایر کالاهای اساسی نیز با همکاری نهادهای مرتبط در حال انجام است که عمده تخلفات در این حوزه نیز بعد از جمعبندی ارائه خواهد شد.
انتهای پیام/