خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 15 بهمن 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ورامین ۷۵۸ شهید و ۲۰۰۰ جانباز تقدیم انقلاب کرده است

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 15 بهمن 1403 - 17:12
ورامین- رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران ورامین گفت: ورامین ۷۵۸ شهید و دو هزار جانباز تقدیم انقلاب اسلامی کرده است.
ورامين،جانباز،شهدا،انقلاب،روز،كادري،ايثارگران،جانبازان

به گزارش خبرنگار مهر، آزمان کادری بعد از ظهر دوشنبه در مراسم یادواره شهدای انقلاب و روز بزرگداشت جانباز که همزمان با چهارمین روز از دهه مبارک فجر با عنوان «انقلاب اسلامی، تولیدملی، جهش اقتصادی با مشارکت مردم» و ولادت حضرت عباس (ع) و روز جانباز در سالن شهرداری ورامین با حضور مسئولان محلی، خانواده‌های شهدا، جانبازان، آزادگان و جمعی از مردم قدرشناس ورامین برگزار شد، طی سخنانی گفت: ورامین با تقدیم ۷۵۸ شهید و دو هزار جانباز، از دیرباز مهد ایثار و فداکاری بوده و این آمار نشان از جانفشانی بی‌وقفه مردم این دیار در دفاع از انقلاب اسلامی و خاک میهن دارد.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران ورامین افزود: این شهرستان همچنین با ۵ جانباز خانم، نقش زنان ایثارگر در دوران دفاع مقدس را نیز به خوبی نمایان کرده است.
ما وظیفه داریم که نه تنها یاد و خاطره این عزیزان را گرامی بداریم، بلکه از خانواده‌های شهدا و ایثارگران حمایت کنیم و راه آنان را ادامه دهیم.
کادری در پایان تأکید کرد: شهدا و جانبازان ورامین همچنان در دل‌ها و تاریخ این شهرستان و کشور باقی خواهند ماند.
باید همگان به یاد داشته باشیم که فداکاری‌های آنان در حفظ عزت و امنیت کشور بی‌بدیل است و ما مسئولیت سنگینی در پاسداشت این ایثارگری‌ها داریم.