خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 15 بهمن 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

راهپیمایی ۲۲ بهمن فرصتی برای نمایش دستاوردهای نظام

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 15 بهمن 1403 - 20:30
اهواز - سرپرست اداره‌کل روابط عمومی استانداری خوزستان گفت: برگزاری باشکوه راهپیمایی ۲۲ بهمن نشانه‌ای از اقتدار نظام است و باید از این فرصت برای تبلیغ دستاوردهای انقلاب و مقاومت استفاده کنیم.
حميدي،دستاوردهاي،اجرايي،روابط،استان،هماهنگي،تاكيد

به گزارش خبرنگار مهر، نعیم حمیدی عصر امروز دوشنبه در جلسه شورای هماهنگی روابط عمومی دستگاه‌های اجرایی استان خوزستان بر لزوم هماهنگی بیشتر بین دستگاه‌های اجرایی و استفاده از ظرفیت‌های رسانه‌ها برای پیشبرد اهداف توسعه‌ای استان تاکید کرد.
حمیدی افزود: در ایام باقی‌مانده از دهه فجر، برنامه‌های تصویب‌شده در جلسات شورای هماهنگی و سازمان تبلیغات به دستگاه‌ها ابلاغ خواهد شد.
وی همچنین بر اهمیت پاسخگویی به رسانه‌ها و عدم شکایت از آن‌ها تاکید کرد و گفت: سیاست دولت چهاردهم بر تعامل با رسانه‌ها استوار است و روابط عمومی‌ها باید پیشتاز این حرکت باشند.
حمیدی ادامه داد: استفاده از ظرفیت رسانه‌ها برای توسعه استان و رفع مشکلات از طریق تعامل، راهکار اصلی ماست.
سرپرست اداره‌کل روابط عمومی استانداری به دستاوردهای سفر اخیر رئیس‌جمهور به استان اشاره کرد و از دستگاه‌های اجرایی خواست تا اخبار مربوط به افتتاح پروژه‌ها و دستاوردهای این سفر را به‌طور گسترده تبلیغ کنند.
وی اظهار کرد: اعلام دستاوردهای مثبت و ایجاد امید در جامعه از وظایف اصلی روابط عمومی‌هاست.
حمیدی با اشاره به برگزاری راهپیمایی ۲۲ بهمن، از دستگاه‌های اجرایی خواست تا برنامه‌های مناسبی برای حضور پرشور مردم در این مراسم طراحی کنند.
وی تاکید کرد: برگزاری باشکوه راهپیمایی ۲۲ بهمن، نشانه‌ای از اقتدار نظام و کشور است و باید از این فرصت برای تبلیغ دستاوردهای انقلاب اسلامی و مقاومت در منطقه استفاده کنیم.