خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 16 بهمن 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پنالتی استقلال سوخت؟ + فیلم

تسنیم | ورزشی | دوشنبه، 15 بهمن 1403 - 22:12
کارشناس داوری فوتبال کشورمان اعتقاد دارد داور ژاپنی دیدار استقلال - الشرطه از اعلام یک ضربه پنالتی به سود آبی پوشان خودداری کرده است.
داور،پنالتي،صحنه،استقلال،رضاييان،آفسايد،داوري

حیدر سلیمانی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم درباره قضاوت داور ژاپنی دیدار استقلال - الشرطه در چارچوب هفته هفتم مسابقات لیگ نخبگان آسیا اظهار داشت: در این دیدار چهار بار شاهد بودیم که تصمیمات داور به VAR رفت که در واقع تأیید تصمیمات تیم داوری بود، اما در نیمه دوم و صحنه پنالتی روی رامین رضاییان که باید مورد بازبینی قرار می‌گرفت، این اتفاق نیفتاد و تنها اشتباه محرز تیم داوری صورت گرفت.
وی ادامه داد: در نیمه اول در یک صحنه رامین رضاییان اعتقاد به خطای پنالتی داشت، اما داور به درستی دستور به ادامه بازی داد، چون عمل گرفتن از سوی مدافع الشرطه به صورت کامل انجام نشد تا داور را مجاب کند که پنالتی بگیرد.
.
کارشناس داوری خاطر نشان کرد: گل رضاییان در دقیقه 67 توسط کمک داور به درستی آفساید اعلام شد، چون کتف بازیکن شماره 10 استقلال میلیمتری در آفساید قرار داشت که نشان‌دهنده دقت کمک داور دوم این بازی بود.
.
سلیمانی با اشاره به اشتباه داور ژاپنی و اینکه صحنه پنالتی استقلال را ندید، گفت: در دقایق پایانی پنالتی استقلال دیده نشد و داور می‌توانست صحنه را بازبینی کند، چون مدافع الشرطه هم پای رضاییان را لگد کرد و هم عمل زدن انجام شد.
.
وی در پایان تصریح کرد: عملکرد کمک داور دوم این دیدار فوق‌العاده بود، چون در دو صحنه دو گل استقلال را میلیمتری آفساید اعلام کرد.
انتهای پیام/