خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 16 بهمن 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

معاون سپاه: انقلاب اسلامی تنها یک تغییر سیاسی نبود

مشرق | سیاسی | دوشنبه، 15 بهمن 1403 - 23:18
معاون سیاسی سپاه پاسداران گفت: جوانان امروز باید بدانند که انقلاب اسلامی نه تنها یک تغییر سیاسی، بلکه یک تحول فرهنگی و اجتماعی عمیق بود.
انقلاب،اسلامي،امام،سياسي،صالحيه،شعبانيه،پاسداران،سردار،دستاو ...

به گزارش مشرق، سردار یدالله جوانی شامگاه دوشنبه در جشن بزرگ «حضور تا ظهور» که به مناسبت دهه فجر و اعیاد شعبانیه با حضور جمع کثیری از شهروندان، شهردار و شورای اسلامی و دیگر مسئولین محلی در سالن یادگار امام (ره) صالحیه برگزار شد، طی سخنانی با اشاره به دستاوردهای انقلاب اسلامی گفت: انقلاب اسلامی به ما آموخت که با ایمان و وحدت می‌توانیم بر مشکلات فائق آییم و به دستاوردهای بزرگ دست پیدا کنیم.
معاون سیاسی سپاه پاسداران گفت: امروز ما شاهد پیشرفت‌های چشمگیری در زمینه‌های علمی، اقتصادی و نظامی هستیم که همه اینها نتیجه تلاش و همت ملت ایران و رهبری داهیانه امام خامنه‌ای است.
وی افزود: ما باید به نسل جوان کشورمان امید داده و آنها را به تداوم این مسیر روشن تشویق کنیم.
جوانان امروز باید بدانند که انقلاب اسلامی نه تنها یک تغییر سیاسی، بلکه یک تحول فرهنگی و اجتماعی عمیق بوده که باید با تمام وجود از آن پاسداری کنیم.
این مراسم که با هدف ترویج فرهنگ انتظار و گرامیداشت ارزش‌های انقلاب اسلامی برنامه‌ریزی شده بود، شامل برنامه‌های متنوعی از جمله سخنرانی سردار جوانی معاون سیاسی سپاه پاسداران، اجرای سرود، مولودی و مسابقات ویژه برای کودکان و نوجوانان بود.
در ابتدای مراسم، شهردار صالحیه ضمن تبریک ایام الله دهه فجر و شعبانیه، به اهمیت آگاهی از اصول و ارزش‌های انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: این جشن فرصتی است تا با همدلی و همبستگی، یاد امام راحل و شهدای گرانقدر را گرامی بداریم و بر عزم خود برای تحقق آرمان‌های انقلاب تأکید کنیم.