خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 16 بهمن 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حماس: اسرائیل در روند امدادرسانی کارشکنی می‌کند - تسنیم

تسنیم | بین‌الملل | دوشنبه، 15 بهمن 1403 - 23:30
یکی از رهبران جنبش حماس اعلام کرد که رژیم صهیونیستی به طور عمدی در روند کمک رسانی و اسکان مردم غزه اخلال ایجاد می کند.
غزه،اسراي،حمدان،اسرا،اشغالگران،اسكان

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از مرکز اطلاع رسانی فلسطین، اسامه حمدان، از رهبران جنبش حماس اعلام کرد که "اسرائیل" به‌طور عمدی در روند کمک‌رسانی و اسکان مردم غزه اخلال ایجاد می‌کند.
حمدان در اظهاراتی عنوان کرد:
-ما با واسطه‌ها به‌وضوح درباره تعلل "اسرائیل" در مسئله کمک‌رسانی و اسکان مردم غزه صحبت کردیم.
ما کمیته‌ای داریم که ورود کمک‌ها به غزه را پیگیری می‌کند، اما اشغالگران عمداً مشکلاتی ایجاد می‌کنند.
-میانجی‌ها به ما اطلاع داده‌اند که برخی اقدامات برای وادار کردن اشغالگران به پایبندی به توافق انجام خواهد شد و جزئیات آن فردا مشخص می‌شود.
در صورت عدم اجرا، حماس اقدامات خود را در پیش خواهد گرفت.
-ما همچنان با تعدادی از کشورها برای پذیرش اسرای آزادشده در تبعید در حال مذاکره هستیم و ممکن است به زمان نیاز داشته باشیم، اما این مسئله در حال حل شدن است.
-گذرگاه رفح در مرحله اول برای خروج موارد انسانی فعالیت می‌کند و در مرحله دوم مذاکراتی برای بازگشت افراد گرفتار در مرز انجام خواهد شد.
-مرحله دوم مذاکرات تبادل اسرا بسیار مهم خواهد بود، زیرا شامل همه دسته‌بندی‌های اسرا، از جمله محکومان به حبس ابد، افراد با احکام سنگین، اسرای حزب‌الله و اسرای غزه پس از 7 اکتبر خواهد بود.
انتهای پیام/