خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 16 بهمن 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وضعیت بازار طلا/ خریداران طلا بدانند

اعتماد | همه | سه شنبه، 16 بهمن 1403 - 00:06
قیمت طلا در روز دوشنبه پس از رسیدن به بالاترین سطح تاریخی خود در جلسه قبلی، نزدیک به ۱ درصد کاهش یافت.
دلار،كاهش،قيمت،طلا،افزايش،درصد،اونس،اعلام،تحليلگر،مكزيك

کد خبر: 698029 | ۱۴۰۳/۱۱/۱۶ ۰۰:۰۱:۰۵
کاهش قیمت طلا به دلیل تقویت دلار آمریکا ناشی از افزایش نگرانی‌ها درباره جنگ تجاری جهانی و اقدامات تعرفه‌ای گسترده دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، بود.
پس از اینکه قیمت‌ها در روز جمعه به رکورد ۲۸۱۷ دلار و ۲۳ سنت رسید، تا ساعت ۵:۳۴ به وقت گرینویچ، قیمت طلا با ۰.۶ درصد کاهش به ۲۷۸۴.۳۰ دلار در هر اونس رسید.
همچنین، قیمت طلای آمریکا با ۰.۷ درصد کاهش به ۲۸۱۵ دلار و ۲۰ سنت رسید.
به گزارش خبرآنلاین به نقل از رویترز، جیگر تریودی، تحلیلگر ارشد شرکت Reliance Securities، اظهار داشت که در حالی که اعلام تعرفه‌ها معمولاً به دلیل افزایش تقاضا برای دارایی‌های امن، موجب افزایش قیمت طلا می‌شود، اما افزایش ارزش دلار و انتظارات برای کاهش کمتر نرخ بهره، فشار کمتری بر بازار وارد می‌کند.
ترامپ در روز شنبه، ۴ فوریه، تعرفه‌های ۲۵ درصدی را بر کالا‌های وارداتی از کانادا و مکزیک و ۱۰ درصدی را بر کالا‌های چینی اعمال کرد.
مقامات کاخ سفید اعلام کردند که هیچ گونه استثنایی برای این تعرفه‌ها وجود نخواهد داشت.
تیم واترر، تحلیلگر ارشد بازار در KCM Trade، اظهار داشت که محدوده ۲۷۵۰ دلاری باید حفظ شود تا از کاهش‌های بزرگ‌تر جلوگیری شود.
کانادا و مکزیک اقدام به صدور دستورات تلافی‌جویانه کردند، در حالی که چین اعلام کرد که تعرفه‌ها را در سازمان تجارت جهانی به چالش خواهد کشید و اقداماتی نامشخص در پاسخ انجام خواهد داد.
سیتی پیش‌بینی کرد که تشدید بیشتر تعرفه‌ها می‌تواند برای قیمت طلا مثبت باشد و احتمالاً قیمت‌ها را به ۳۰۰۰ دلار در هر اونس برساند.
در همین راستا، جی پی مورگان اشاره کرد که تأثیر منفی ناشی از نوسانات سهام ممکن است به‌طور فوری بر قیمت طلا در کوتاه‌مدت اثر بگذارد، اما تعرفه‌های مخرب همچنان به افزایش قیمت طلا در میان‌مدت کمک می‌کند.
داده‌ها نشان دادند که در هفته منتهی به ۲۸ ژانویه، سفته‌بازان طلای COMEX تعداد ۳۷۶۶ قرارداد خالص خرید را کاهش داده و به مجموع ۲۳۰۵۹۲ قرارداد رسیدند.
همچنین، هر اونس نقره با ۱.۳ درصد کاهش به ۳۰.۹۱ دلار، پلاتین با ۱.۵ درصد کاهش به ۹۶۳.۱۰ دلار و پالادیوم با ۰.۵ درصد کاهش به ۱۰۰۳.۳۴ دلار رسید.