خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 16 بهمن 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

قطر: از ترامپ می خواهیم ترامپ را وادار کند به تعهداتش عمل کند

مهر | بین‌الملل | سه شنبه، 16 بهمن 1403 - 00:46
سخنگوی وزارت امورخارجه قطر ابراز امیدواری کرد که ترامپ نتانیاهو را وادار کند که به تعهداتش در مذاکرات با حماس پایبند باشد.
الانصاري،قطر،توافق،غزه،تكيه،اشاره،هيئت،نتانياهو،دوحه

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه الجزیره قطر، «ماجد الانصاری» سخنگوی وزارت امورخارجه قطر در گفت وگو با پایگاه خبری Breitbart آمریکا گفت: طبق برنامه ریزی ها تصمیم بر آن بود که هیئتی از اسرائیل روز دوشنبه برای مذاکرات مرحله دوم به دوحه سفر کند.
وی افزود: امیدواریم رئیس‌جمهور ترامپ از نخست‌وزیر نتانیاهو بخواهد تا به تعهدات خود عمل کرده و هیئت مذاکره‌کننده خود را به دوحه بفرستد.
سخنگوی وزارت امور خارجه قطر اظهار داشت: آنچه من می‌فهمم این است که نتانیاهو پیش از اینکه هیئت مذاکره‌کننده خود را به قطر اعزام کند، ابتدا می‌خواهد با ترامپ دیدار کرده و مذاکراتی انجام دهد.
وی با بیان اینکه "تکیه ما بر ترامپ و دولت اوست تا پیامی واضح در حمایت از مذاکرات و مرحله دوم ارسال کند؛ افزود: ما به دولت ترامپ تکیه می‌کنیم تا پیامی در حمایت از این فرآیند در طول مسیر صلح ارسال کند.
الانصاری گفت: باور ما این است که این توافق بدون اصرار رئیس‌جمهور ترامپ بر اجرای آن امکان‌پذیر نمی‌شد.
وی افزود: به ادامه رویکرد رئیس‌جمهور ترامپ برای پیشبرد مراحل بعدی توافق تکیه می‌کنیم.
الانصاری در بخش دیگری از سخنانش به همکاری کشورش با مصر و آمریکا در آتش بس در غزه اشاره کرد و گفت: قطر با مصر و ایالات متحده سندی تهیه کردند که به تمام نگرانی‌های هر دو طرف رسیدگی می‌کند.
وی افزود: این سند مکانیزم‌هایی برای حل هرگونه اختلاف در مورد توافق و مقابله با پیچیدگی‌ها فراهم می‌کند.
الانصاری به تماس با طرفین آتش بس اشاره کرد و گفت: با هر دو طرف در تماس هستیم تا از پایبندی آن‌ها به توافق آتش‌بس در غزه اطمینان حاصل کنیم.
وی با اشاره به نقش استیو ویتکاف فرستاده ویژه ترامپ در امور خاورمیانه اظهار کرد: وی از زمان اعلام توافق آتش‌بس، بر موفقیت اجرای آن نظارت کرده است.
الانصاری در پایان گفت: تبدیل آتش‌بس در غزه به صلحی پایدار بسیار مهم است تا دیدگاه رئیس‌جمهور ترامپ در منطقه گسترش یابد.