پیشرفتهای حوزه انیمیشن و بازیهای دیجیتال حاصل اعتماد به جوانان ایرانی است
طحان نظیف با اشاره به پیشرفتهای حوزه انیمیشن و بازیهای دیجیتال، گفت: بزرگترین درسی که میتوان از انقلاب اسلامی گرفت، اعتماد به جوان ایرانی است.
هادی طحان نظیف، سخنگوی شورای نگهبان روز دوشنبه -۱۵ بهمن ۱۴۰۳- با حضور در استودیوهای کارخانه صنایع سرگرمی دیجیتال مهوا، از آخرین دستاوردها و پروژههای این کارخانه نوآوری بازدید به عمل آورد.
سخنگوی شورای نگهبان طی سخنانی با اشاره به ایامالله دهه فجر، ضمن ابراز خرسندی از پیشرفتها و اقدامات صورتگرفته در زمینه انیمیشن و بازیهای دیجیتال، این پیشرفتها را در سایه خودباوری و از نتایج انقلاب شکوهمند اسلامی دانست.
طحاننظیف بر همراهی و پشتیبانی راهبردی و تخصصی از این مرکز بهمنظور تسهیلگری و مانعزدایی در عرصه صنایع فرهنگی، خلاق و زیستبوم فرهنگی و حمایت از فعالان این عرصه تاکید کرد و گفت: بزرگترین درسی که میتوان از انقلاب اسلامی و امام عزیزمان بگیریم، خودباوری و اعتماد به جوان ایرانی است.
وی در ادامه سخنان خود با بیان اینکه طبیعتاً هدف اولیه و اصلی کار شما، بعد فرهنگی آن است که دغدغه همه ما و دغدغه نظام اسلامی است، تصریح کرد: اینکه این کار فرهنگی میتواند جنبههای تجاری و اقتصادی و صنعتی هم داشته باشد، نکته درست و خوبی است.
طحان نظیف در این زمینه اضافه کرد: فرصت بیبدیلی است؛ اینکه انسان بتواند حرف درست خودش را بزند به نحوی که این کار فرهنگی جنبه تجاری و اقتصادی هم داشته باشد و به آن به عنوان یک صنعت هم نگریسته شود.
عضو حقوقدان شورای نگهبان با بیان اینکه در حوزه سرگرمیهای دیجیتال همچون بازیهای رایانهای و انیمیشن جای کار زیادی وجود دارد، خطاب به آقای جعفری جوزانی مدیرعامل کارخانه صنایع سرگرمی دیجیتال مهوا گفت: ما در این حوزه تا وضعیت مطلوب فاصله زیادی داریم، اما اینکه عزیزانی مثل شما عمر و جوانی و تخصص و توانشان را برای این کار گذاشتهاند، موجب افتخار و امیدواری است.
طحان نظیف ادامه داد: اینکه مجموعه مهوا چنین اهتمامی به این موضوع دارد و با وجود مشکلات و سختیهای این حوزه، با استفاده از ظرفیت جوان نخبه ایرانی و فکر ایرانی این کار را پیش میبرد، حقیقتاً مصداق جهاد است و جای تقدیر و تشکر دارد.
وی در پایان تاکید کرد: در مجموع، آشنایی مستقیم با ظرفیتها، امکانات، توانمندیها، محصولات تولیدشده و برنامههای کوتاهمدت و بلندمدت این مجموعه پویا، افق روشن و نویدبخشی را برای رونق و شکوفایی صنایع فرهنگی و خلاق جمهوری اسلامی ایران در آیندهای نزدیک نوید میدهد.
گفتنی است؛ کارخانه صنایع سرگرمی مهوا با تمرکز بر تولید محتوای مؤثر در عرصه هنر و سرگرمی، در سال ۱۴۰۲ تأسیس و بهرهبرداری از آن آغاز شد.
این کارخانه با هدف افزایش کیفیت و حجم تولیدات، همچنین کاهش هزینهها و تسریع در فرآیند تولید محصولات فرهنگی-هنری، به ارائه خدمات تخصصی و فناورانه در این زمینه میپردازد.
این مجموعه که از پنج مرکز «پویانمایی»، «بازی و سرگرمی»، «صدا و موسیقی»، «ایده، متن و محتوا» و «شتابدهی» تشکیل شده است، بستر مناسبی برای افزایش کیفی و کمی تولید اثر، بهکارگیری نیروهای مستعد و متخصص، شبکهسازی میان شرکتها و فعالان، تأمین زیرساختهای مورد نیاز مطابق با فناوریهای روز دنیا، فعالسازی ظرفیتهای مردمی و رونق بازارپردازی فرهنگی در حوزه صنایع فرهنگی و خلاق (با تمرکز بر پویانمایی و بازی) فراهم کرده است.